Munkatársakat keres a Super Mario Bros.

MOZI HÍREK – Családi vállalkozásként hirdeti magát a Super Marios Bros., vízvezetékszerelői szolgáltatásokat kínálnak és munkatársakat keresnek. Mario és Luigi, az alapító tulajdonos testvérpár éjjel-nappal hívható, de csak két New York-i negyedben, Brooklynban és Queensben működnek, a manhattaniek háríthatják maguk a dugulást.

 

Ez utóbbi megjegyzés már a Variety magazintól származik, amelyek hírt ad a vállalkozás új honlapjáról. Természetes a Universal stúdió, az Illumination animációs vállalat (Gru, Énekelj!) és a Nintendo áll a tréfa mögött, többek között így népszerűsítik közös új produkciójukat, melynek címe találóan Super Mario Bros.: A film.

A honlapon egyébként diszpécsert, könyvelőt, marketingest és sofőrt keresnek Marioék, és ha valaki felhívja a megadott brooklyni számot, tényleg egy erős olasz akcentussal beszélő hang igazítja el.

A Variety nem hallgatja el, hogy a klasszikus videójátékból 1993-ben készült már egy teljesen nézhetetlennek tartott élőszínészes változat, amin a pixeles hősöket alakító Bob Hoskins és Bob Leguizamo sem tudtak segíteni. A mostani verzió alkotói azonban biztosra mennek, mert produkciójukat tesztelték a rajongókon, akik áldásukat adták rá. Ebben a manőverben az is szerepet játszhatott, hogy a Sonic, a sündisznó két éve első nekifutásra nem ment át a rajongói szűrőn, pár dolgot újra kellett dizájnolni rajta, hogy mindenki megnyugodjon.

Super Mario Bros.-rajongók és álláskeresők itt vehetik fel a kapcsolatot a vállalkozással.

(Super Mario Bros.: The Movie – hazai bemutató: 2023. március 30.)

Forrás:UIP

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu