Konzolokra is készül már az El Paso, Elsewhere [VIDEO]

Fájdalomcsillapítók két marokra való zabálása? Mintha Max Payne-t látnánk…

 

A Strange Scaffold nem csak a nevében furcsa, ugyanis az előző játékaik nevére is applikálhatjuk a jelzőt (An Airport for Aliens Currently Run by Dogs, Space Warlord, Organ Trading Simulator, Witch Strandings, mondjuk a harmadik neve kissé hasonlít valamire…). Ez egy neo-noir külső nézetes horror/lövöldözős játék lesz egy szerelmi történettel. A hangulatos trailerben (amelyet a texasi El Paso egyik motelje alatti, egyre növekvő extradimenzionális űrben forgattak) láthatjuk, ahogy hősünk, James Savage szembeszáll a múlt és a jelen fenyegetéseivel. A népmesék és a fikció klasszikus szörnyetegeivel küzdhetünk meg, és olyan túlvilági helyszíneket látogatunk meg, amelyek a lángoló viktoriánus kastélyoktól a klausztrofób húsraktárakig terjednek. Sérült teste és összetört szíve ellenére Savage az „egyirányú utazás” felé tántorog.

Miután megtudja, hogy volt barátnője, Draculae, a vámpírok úrnője olyan rituálét tart, amely elpusztítja a világot, Savage visszatér szülővárosába, a texasi El Pasóba, hogy megölje a szörnyeteget, akit szeretett. Az elmebajos neo-noir lövöldözős játékban 50 emelet mélyre merülhetönk egy kísértetjárta motel alá, hogy megkeressék a vámpírnőt, mielőtt még esélye lenne megváltoztatni az univerzumot. A valóságot meghazudtoló, dimenzióváltó ürességben búvárkodva minden rendelkezésünkre álló fegyvert be kell vetnünk, hogy lemészárolják a Drakulaet őrző szörnyeket, és rajtunk múlik, hogy melyik fegyver válik be a legjobban az egyes egyedi forgatókönyvekben, ha meg akarjuk menteni az emberiséget.

A fájdalmat távol tartó tablettákkal feltöltődve használjuk a dupla pisztolyt, a sörétes puskákat, az Uzikat, a karókat és még sok mást, hogy utat törjünk végtelennek tűnő motelben. A lényekkel szembeni legnagyobb előnyünk az időlassító képesség lesz, amely önmagában is aktiválható, vagy ha bármelyik lőfegyverünkkel vetődünk. A jól összerakott visszaemlékezéseken és Savage stílusos monológjain keresztül megtudhatjuk, hogy mi vezette őt az exétől való szakításra, valamint azt is, hogy hogyan és miért vonzódott vissza.

Az El Paso, Elsewhere valamikor ősszel fog megjelenni Xbox Seriesre, Xbox One-ra és PC-re (Steam).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu