Megjelenési dátumot kapott a Starfield: csalódnunk kellett! [VIDEO]

Azt is megtudtuk, hogy a Microsoft mikor tartja az E3-as konferenciáját (vajon ott rendezik-e meg vagy sem?), és Todd Howard következő játékával kapcsolatban is vannak fejlemények.

 

Kezdjük a Starfielddel. A Bethesda Game Studios játékáról eddig azt hallottuk (egy korábbi halasztás után, ugyanis eredetileg 2022. november 11-én jelent volna meg), hogy 2023 első felében számítsunk rá Xbox Seriesen és PC-n, de ezt is későbbre tolták. Íme Howard magyarázata: „Üdv mindenkinek magam és a Bethesda nevében, nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre elmondhatjuk, mikor jelenik meg idén a Starfield. Beleöntöttük magunkat ebbe a játékba, és még én is meglepődtem, hogy mennyit tudtunk. Folyamatosan játszunk a játékkal, kiabál itt Tim Lamb vezető producer. A régi vágású rajongók talán emlékeznek rá az Oblivion Making-Of videójából, ahol egy hasonló kanapén ül és hasonló dolgokat csinál.

De emellett idén júniusban elviszünk titeket a stúdióba, és a ‘Starfield Direct’ című rendezvényünkön mélyen belemerülhettek a játékba. Annyi minden van még, amit meg kell mutatnunk nektek. A játéknak sok olyan ismertetőjegye van, amit tőlünk elvárhattok, de emellett nagyon egyedi élményt is nyújt. És még egyszer köszönjük mindenkinek a játékkal kapcsolatos izgatottságotokat, a támogatásotokat, a hozzászólásaitokat. Tényleg mindent elolvasunk. Nézzétek, tudjuk, hogy régóta vártatok már arra, hogy valami újat játszhassatok tőlünk. Akár hiszitek, akár nem, mi is így vagyunk ezzel – hiányzik nekünk, és tényleg alig várjuk, hogy ti is játszhassatok vele. Szóval köszönjük, és hamarosan találkozunk,” mondta Howard.

Szóval lesz egy Starfield Direct is, de erre még visszatérünk. A Microsoft közölte, hogy az Xbox Games Showcase 2023 (már nem teszik hozzá, hogy Bethesda) június 11-én lesz megrendezve. Tehát pont az E3 alatt. Lehet, hogy ott lesznek a Los Angeles Convention Centerben, de az is lehet, hogy nem. És rögtön utána jön ez a bizonyos Starfield Direct, ami azt jelenti, hogy a redmondiak nagyon bíznak a játék sikerében.

De mikor érkezik a Starfield?! Szeptember 6-án Xbox Seriesre és PC-re. (De ha ezt is elhalasztják, kínunkban röhögni fogunk.) Vajon a Larian Studios nem fogja emiatt stratégiai okokból halasztani az egy héttel ezt megelőzőleg érkező Baldur’s Gate III-at…?

Forrás: Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu