Mobilos portot is kapni fog a Counter-Strike 2?

A Valve új, de lényegében mégsem új játéka nem csak PC-n fog maradni…

 

A héten már beszámoltunk arról, hogy a nyáron a Counter-Strike: Global Offensive új motorra (Source 2) váltva más nevet fog kapni, de ennél többet tervezhet Gabe Newell cége, ha az adatbányászat eredményeinek hiszünk. A legtöbb információ Gabe Followertől származik, aki pont ebben a „műfajban” jártas. Így neki köszönhetően tudtuk meg, hogy például lesz egy új tűzgránát, a Tripwire a veszélyzónában (Danger Zone), ami akkor aktiválódhat, ha rálépünk a kábelére. Így a drótakadály a képünkbe robbanhat. Egy másik új fegyver a medvecsapda (Bear Trap), ami néhány éve említés formájában kiszivárgott. Egy új közelharci fegyver is lehet, a Pipe, vagy talán egy új gránátfajtáról van szó, hasonlóan a Left 4 Dead 2-ben látott csőbombához.

Ezeknél sokkal érdekesebb lehet a mobilos verzióra való utalás. Lehet, hogy egy másik játékból hátrahagyott és el nem távolított kódról van szó, ám ezt nem nagyon tudjuk komolyan venni, így nem kizárt, hogy a Valve iOS-re és Androidra is be tudta hangolni a Source 2 engine-t. Ha hozzátesszük, hogy az Artifact és a Dota Underlords is rendelkezik ilyen utalásokkal, és ráadásul ezek mobilon is elérhetőek, akkor érdemes gyanakodni a „mobilcsére”.

Új csalásgátló rendszerrel is készülhet a Valve, ugyanis a Counter-Strike 2-ben a VAC Live-ra utal a cég. Ez nem egy egyszerű kitiltással jár. Ha egy csalót érzékel a rendszer, az egész meccset lefújja a VAC Live, így az illetőt joggal küldhetik el a többiek a fenébe, mert valószínűleg a Valve megnevezi az elkövetőt is. Végzezetül még meg kell említeni az új Operationt. A Valve így hívja a szezonális tartalmait, és a cég már a 12. ilyenen dolgozik: három új fegyverkollekció (Counter-Strike, Pop Comic, Myth & Monsters), új kitűzők (amikre már a bejelentő videóban is utalt a tárgy), és a kozmetikus tárgyak sem maradnak el.

Mindez még persze nem hivatalos. A Counter-Strike 2 a nyáron rajtol el PC-n.

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu