Xbox Game Pass: az új, áprilisi ingyenes fantasy játékról kiderült, hogy milyen másik legendás játékra hasonlít! [VIDEO]

A 2023 áprilisában frissen megjelenő új Xbox Game Pass-játék olyan, mint a Stardew Valley megfűszerezve némi varázserővel.

 

 

A Homestead Arcana egy day one Xbox Game Pass-játék, amelyről most megerősítették, hogy április 21-én érkezik. Az Xbox jelenleg egy új ID@Xbox eseményt tart, amely különböző indie játékokat mutat be, amelyek Xbox konzolokra készülnek. Néhány ilyen játék még Game Passra is készül, mint például a Homestead Arcana.

A Homestead Arcana a beavatatlanok számára egy mezőgazdasági/életmódszimulációs játék, a Stardew Valley és számos más cím mintájára. A csavar az, hogy a Homestead Arcana-ban a játékosok egy „mezőgazdasági boszorkány” szerepébe bújnak, akinek egy Miasma nevű gonosz erő által megrontott földön kell segítenie.

A játékosok szabadon építhetik és tarthatják fenn saját tanyájukat a játékban. Mágikus varázslatok segítségével termeszthetnek növényeket. Amikor éppen nem gazdálkodnak, a játékosok felfedezhetik a Miasmát, hogy megküzdjenek a veszélyes szörnyekkel. Továbbá új varázslatokat szerezzenek, amelyek viszont bővítik a tanyai lehetőségeket.

A Stardew Valley és az életszimulátorok rajongói, akiket a Homestead Arcana egyedi alapfeltevése érdekel, április 21-től nézhetik meg a játékot. Ekkortól lesz elérhető ugyanis az Xbox Game Pass első napi játékaként. A bejelentést egy új trailerrel együtt tették, amely újabb bepillantást engedett a rajongóknak a Homestead Arcana játékmenetébe.Valamint abba, hogy mire számíthatnak a játéktól, amikor még ebben a hónapban megjelenik.

A Game Pass előfizetők már eddig is tudták, hogy a Homestead Arcana 2023. áprilisi megjelenést céloz meg, de most már a hivatalos dátumot is bejelölhetik a naptárukban. Még ha ez a játék nem is tetszik valakinek, érkeznek mások is 2023 áprilisának második felében. Legalább két másik day one játék is érkezik a szolgáltatásba a Homestead Arcanával egy időben. A Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly április 20-án, a The Last Case of Benedict Fox című metroidvania pedig április 27-én jelenik meg.

A közeljövőben is várható néhány új Xbox Game Pass-csatlakozás: az Iron Brigade ma, azaz április 6-án érkezik az Xbox Game Passra, míg a Ghostwire: Tokyo április 12-én jelenik meg.

Az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők április 13-án az NHL 23-ra számíthatnak. Végül pedig a Minecraft Legends április 18-án érkezik az a szolgáltatásba egy újabb első napi megjelenésként. Ha az olyan friss kiadású játékok, mint a Minecraft Legends és a Homestead Arcana megfelelnek a várakozásoknak, akkor 2023 áprilisa emlékezetes hónap lesz az előfizetők számára.

Forrás: VGChartz

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu