Indiana Jones 5: fontos információt erősítettek meg hivatalosan a filmmel kapcsolatban!

MOZI HÍREK – Kathleen Kennedy, a Lucasfilm vezérigazgatója bejelentette, hogy az Indiana Jones 5 (hivatalos címén Indiana Jones és a sors tárcsája) mennyi időt is vesz majd el az életünkből, amikor a mozikba kerül.

 

 

Ha Indiana Jones a kedvenc régészed, az idei év jónak ígérkezhet a számodra. Sok rajongó már nagyon várja, hogy újra átélhesse Harrison Ford kalandjait a nagyvásznon. Ostorral a kezében és legendás kalapjával a fején, az Indiana Jones 5 újabb részletei láttak napvilágot. A Star Wars Celebration során többek között az is kiderült, hogy mennyi ideig fog tartani.

Ahogy arról a Vida Extra munkatársai beszámoltak, A sors tárcsája meglehetősen hosszú film lesz az Indiana Jones-saga többi részéhez képest. Kathleen Kennedy, a Lucasfilm igazgatója szerint az Indiana Jones 5 összesen 2 óra 22 percig fog tartani.

Érdemes megjegyezni, hogy a franchise előző filmje 2 óra 7 percig tartott, és már akkor is a leghosszabb volt.

Mit lehet tudni az Indiana Jones-játékról?

 

A film mellett érkező játék fejlesztését a MachineGames, a legújabb Wolfenstein játékok készítői végzik. Nemrég beszámoltunk róla, hogy a Lucas Arts egyik veteránját hozták be társrendezőnek a játékhoz. A részletek azonban egyelőre szűkszavúak. Ám a rajongók bíznak abban, hogy a stúdió megfelelő élményt tud nyújtani.

Todd Howard legalábbis egyértelművé tette, hogy a játék, amin dolgoznak, „egy szerelmes levél a rajongóknak”. Ami a platformokat illeti, amelyeken megjelenik, minden jel arra mutat, hogy multiplatform lesz. Mindez annak köszönhető, hogy egy Disney IP-ről van szó. Így kezdetben PC-re, Xbox X Series X/S-re és PS5-re érkezik majd. Megjelenési dátumról egyelőre nincs szó, de nem lenne szokatlan, ha az Indiana Jones 2024-ben debütálna ezen a konzolgeneráción.

Forrás: Vida Extra

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu