PS Plus: az egyik ingyenes áprilisi játék újabb DLC-vel bővült!

Az egyik áprilisi PS Plus-játék még több ingyenes tartalmat kap, így még jobban megéri majd most kipróbálni.

 

 

Úgy néz ki, a Sackboy: A Big Adventure rajongói ingyenesen élvezhetik az új tartalmakat. A LittleBigPlanet-sorozaton alapuló játék rengeteg ingyenes tartalmat kapott az utóbbi időben. Ám a fejlesztők nem állnak le, a PS Plus-előfizetők nagy örömére.

A Sackboy: A Big Adventure 2020-ban jelent meg, és azóta a LittleBigPlanet-sorozat sok rajongója élvezte a játékkal töltött időt, amelyben egyedül vagy a barátaikkal játszhatnak, miközben számos szakaszon és kihíváson mehetnek keresztül.

Nemrég a játék hivatalos Twitter-fiókja tett közzé egy tweetet, amelyben megosztotta a Sackboy: A Big Adventure új ingyenes DLC-jének teaserét. A tweet szerint Sackboy mostantól egy új Daisy-jelmezt kap ingyenesen minden játékos számára. Ezzel egy újabb jelmezzel bővül a széles öltözékválaszték, amit a fejlesztők több frissítés során hoztak. Valami, ami a Sumo Digitalnál már megszokottá vált. Egy ideje már több ingyenes DLC-t is kiadtak a fejlesztők, így ez nem újdonság a játék rajongói számára.

Szerencsére a Sackboy: A Big Adventure játékosok számára ez csak a legújabb ingyenes tartalom, ami a játékhoz került. Nem minden fejlesztő hajlandó ingyenes tartalmat kínálni a játékosoknak. Azonban a Sackboy: A Big Adventure fejlesztői úgy tűnik, más gyakorlatot követnek. Ez pedig igencsak jól jön azoknak is, akik PS Plus-on játsszák a játékot.

Érdemes kiemelni, hogy a Sackboy: A Big Adventure PC-re való átültetése mellett a fejlesztők a játék megjelenése óta folyamatosan újabb ingyenes tartalmakkal bővítik a programot.

A játék fejlesztői még néhány God of War Ragnarok skin-t is hoztak a Sackboyhoz: A Big Adventure-hez. Nem sokkal korábban pedig az Uncharted-sorozat is kapott néhány skin-t a játékba. A PlayStation-tulajdonosok mostantól számos lehetőség közül választhatnak a szezonális játéktól kezdve a más PlayStation-exkluzív címeken alapuló DLC-kig. A játékosoknak több lehetőségük van, mint korábban, így még jobban szórakozhatnak a következő kalandjaikon.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu