Népszerű PlayStation-játék kapott hatalmas ingyenes kiegészítést – PS Plus sem kell hozzá!

A PlayStation legújabb ingyenes letöltése igazi meglepetés, főleg, hogy máskor simán pénzt kérnek az ilyen jellegű tartalmakért.

 

 

Íme egy örömteli hír: a PlayStation Store-ra egy nagyszerű ingyenes tartalom-csomag került, amit bárki élvezhet. Tény, hogy különösen időszerű felfedezés, ha PS Plus előfizető vagy, de ez nem feltétel.

Engedjétek meg, hogy gyorsan elmagyarázzam, miért lehet ez érdekes nektek, PS Plus-osoknak. Az előfizetéses szolgáltatás áprilisi, alapvető szintű kínálatát nemrég mutatták be. Ezek között van a Sackboy: A Big Adventure is; illetve az első napon megjelent Meet Your Maker és a Tails of Iron. Ezeket a címeket tegnap óta(április 4.) töltheted le.

Az ingyenes letöltés a Sackboy-t: A Big Adventure-t érinti, így ha PS Plus-előfizető vagy, akkor frissen hozzáférhetsz ehhez a címhez, de a letöltést azok is élvezhetik, akik egyszerűen már rendelkeznek a játékkal.

A Reddit-felhasználó kabirsingh84 hívta fel a figyelmet arra, hogy a PlayStation Store-ban összesen 48 ingyenes Sackboy: A Big Adventure DLC-kiegészítő található. Ezek lényegében népszerű PS-karakterek skinjei. Azt írta: „A Sackboy: A Big Adventure egy csomó ingyenes jelmezes kiegészítővel rendelkezik az áruházban. Ezek között olyan népszerű karakterek vannak, mint Kratos, Ellie, Aloy, Ratchet és még sokan mások. Menj a Sackboy-ra, és görgess le az Add-Ons-ra az áruházban, ahol összesen 48 ingyenes kiegészítőt találsz.” Van még Nate, Sylens, egy Fall Guy és Abby – hogy csak néhány extrát említsünk.

Ezek elérhetőségének nincs időkorlátja. Ez egy szórakoztató módja annak, hogy személyre szabd a Sackboy: A Big Adventure-t. Mint The Last of Us rajongó, fogadni mernék rá, hogy sokan letöltenek maguknak egy kis Ellie-t (vagy akár Abby-t…), hogy használhassák a játékban. Mondanom sem kell, hogy a PlayStation-felhasználók örültek a felfedezésnek. Egy másik redditor, Poklane azt írta: „Props a Sony-nak, hogy ingyenessé tette ezeket, miközben rengeteg más kiadó kétségtelenül 2,99 dollárt kérne egy csomagért.”

Forrás: Reddit

Sackboy: A Big Adventure has a whole bunch of free costume add-ons on the store. These include popular characters like Kratos, Ellie, Aloy, Ratchet and many more. Go to Sackboy and scroll down to Add-Ons on the store for a total of 48 free add-ons.
by u/kabirsingh84 in PlayStationPlus

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu