Vajon lesz még valaha is Sherlock Holmes 3? Robert Downey Jr. felesége és a film producere most nyilatkozott róla…

MOZI HÍREK – A Sherlock Holmes 3 sorsa egyelőre nem egyértelmű, pedig a Sherlock Holmes és a Sherlock Holmes: Árnyjáték című filmek óriási sikert arattak 2009-ben és 2011-ben, Robert Downey Jr. és Jude Law főszereplésével. A Guy Ritchie által rendezett alkotások új megvilágításba helyezték Sir Arthur Conan Doyle klasszikus karakterét, és sok rajongó reménykedett egy trilógia befejezésében.

 

Azonban a harmadik rész elkészítése nem ment zökkenőmentesen, és többször is elhalasztották a forgatást és a bemutatót. Jelenleg a filmnek nincs hivatalos premierdátuma, és a koronavírus-járvány miatt további késedelem várható.

De nem minden veszett, legalábbis Susan Downey producer szerint, aki Robert Downey Jr. felesége is egyben. A Collidernek adott interjújában elmondta, hogy a Sherlock Holmes 3 még mindig fontos számukra, de nem akarják elkapkodni.

„Az egyik prioritásunk ez a film, de nem akarjuk csak úgy összedobni. Meg akarjuk találni az igazi történetet, ami méltó az előző két részhez” – nyilatkozta Susan Downey.

Hozzátette, hogy már van egy forgatókönyvük, amit Chris Brancato írt (Narcos), és egy rendezőjük is, Dexter Fletcher (Rocketman), aki Guy Ritchie helyét vette át. „Nagyon izgatottak vagyunk Dexterrel kapcsolatban, mert nagyszerű rendező, és nagyon jól érti ezt az univerzumot” – mondta Susan Downey.

A producer azt is elárulta, hogy terveznek néhány tévésorozatot is a Sherlock Holmes világában, amelyeket az HBO Max és a Warner Bros gyártana le. Ezek azonban még csak ötletek szintjén vannak, és nem tudni, hogy mikor valósulnak meg.

A rajongóknak tehát még türelmesnek kell lenniük, de remélhetőleg nem kell sokáig várniuk arra, hogy újra láthassák Robert Downey Jr. és Jude Law kalandjait a vásznon.

Forrás: Unwrapped

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu