Ben Affleck végre elárulta, hogy valójában miért hagyta ott Batman szerepét! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Ben Affleck megjelent a „SnyderCon”-on, és elárult ezt-azt arról, miért hagyta ott a szóló Batman-filmet.

 

 

A multiverzum egyik ágában a DC-rajongók Ben Affleck alakításában láthatták Batmant saját szólófilmjében, valamint számos más Zack Snyder-projektben. A mi valóságunkban azonban már egy ideje roppant kevés az esélye annak, hogy „Batflecket” újra saját filmben láthatjuk. Persze a rajongók még mindig nem hajlandóak elengedni a Snyderverse-t. Emiatt Affleck különböző interjúkban még mindig arról beszél, hogy mi lehetett volna. A legutóbbi alkalom, hogy az Air színésze beszéljen Batman szerepéről, a vasárnapi SnyderCon rendezvényen történt.

A vetítéssel egybekötött kérdezz-felelek során Afflecket a szóló Batman-film tervéről kérdezték, és arról, hogy mit tartalmazhatott volna a film.

A színész valóban elárult néhány részletet a film megközelítéséről, de arról is, hogy miért lépett ki belőle. A következőket mondta:

„Volt egy egész kidolgozott terv, ami most túl sok időt venne igénybe, és aminek egy részét talán már el is felejtettem. Mindig is szerettem ezt a karaktert, és erről beszéltem Zackkel. A tervem a folytatásra ebben a karakterben, egy bizonyos pontig eljutottam, és úgy éreztem, hogy nem igazán, tudod… úgy éreztem, nem vagyok benne biztos, hogy működik vagy összeállt. Úgy éreztem, hogy ha van egy ilyen karaktered, és ha ezt a karaktert akarod, és tovább akarod vinni, akkor jobb, ha biztos vagy benne, és megérted, és magabiztos vagy benne. Rendezőként pedig az utolsó embernek kell lenned, akit érdekel a film, amikor mindenki más már nagyon unatkozik, és nem akarja újra megnézni, és elege van belőle, és kimerült az egész folyamattól. Tartottam magam ehhez a fajta mércéhez, hogy ha nem vagyok benne biztos, hogy pontosan látom a helyszínt vagy a célt, amit el akarok találni, akkor nem biztos, hogy el tudom találni, de legalább pontosan tudni akarom, hogy mit célzok meg.”

Bár már többször mondták róla, hogy végzett Batman szerepével, Ben Affleck egyszer még vállalta a Sötét Lovag szerepét. Idén nyáron újra magára ölti a köpenyt és a csuklyát a The Flash című filmben. Ám a pletykák szerint szerepe a filmben csak kicsi lesz.

Olyan pletykák is keringenek, hogy egy, látszólag utolsó szereplése lehet az Aquaman és az Elveszett királyságban, ám erre vonatkozóan még mindig nincs biztos megerősítés.

James Gunn és Peter Safran az Aquaman folytatásának megjelenése után teljesen belevágnak az új DCU-ba. Valószínűnek tűnik, hogy idén Affleck végre végleg szögre akasztja Batman-csizmáját. Addig is a DC-rajongóknak fel kell készülniük arra, hogy a közeljövőben egy újabb színészt üdvözölhetnek Bruce Wayne és bűnüldöző alteregója kettős szerepében.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu