Xbox Game Pass: a 2023 májusi első frissítés

A Microsoft közölte, hogy a szolgáltatás előfizetői milyen új játékokhoz férhetnek hozzá.

 

A húzócím ebben a frissítésben értelemszerűen a Redfall lett (Xbox Series, PC, felhő) az Arkane Austintól, és mivel az Xbox Game Studioshoz tartozik a Bethesda is, így friss megjelenésről van szó. A további játékok már nem ilyen fényesek (igaz, minőségben talán lehagyhatják a Redfallt…): május 4-én érkezik a Ravenlok (konzol – azaz Xbox Series és Xbox One -, PC, felhő), 8-án jön a Weird West: Definitive Edition (Xbox Series), 9-én a Shadowrun Trilogy (PC; konzolon és felhőn már elérhető), 11-én pedig egy újabb friss megjelenéssel ugrik be a Fuga: Melodies of Steel 2 (konzol, PC, felhő).

Emlékeztetőképp a Microsoft két játékra hívja fel a figyelmünket, igaz, mind a két esetben visszatérő címről beszélhetünk. Az egyik a Besiege (konzol, PC, felhő), ami teljes megjelenésben tért vissza a Game Passra. A másik pedig a Remedy Entertainmenttől a Quantum Break (konzol, PC). A DLC-k és frissítések között már megjelent a Grounded: The Super Duper Update, 4-én pedig érkezik az ingyenes Luke Starkiller karakter a Lego Star Wars: The Skywalker Sagába,

Egy Xbox Game Pass Ultimate perk van, de ez olyasmi, amit nem javasolunk, mert szerencsejáték-függőséget fog okozni, ugyanis a Madden NFL 23-ban egy EA Play Ultimate Team Pack van. Biztos még egyszer meg akarja tömni az Electronic Arts a zsebét, mielőtt kiadják a Madden NFL 24-et, ami ugyanaz lesz mint tavaly. Két Xbox Game Pass Quest van. 250 pontot kapnak az Ultimate előfizetők, ha 20 párbeszédet hoznak össze a Wasteland 2: Director’s Cutban, de mindenki kaphat 5 pontot, ha játszik a Wo Long: Fallen Dynasty-val. Negyedikén lesz egy különleges, egy napos küldetés is. Végezetül pedig a május 15-én távozó játékok: Before We Leave (konzol, PC, felhő), Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition (konzol, PC, felhő), Hearts of Iron IV (PC), Her Story (PC), illetve Umurangi Generation: Special Edition (konzol, PC, felhő).

Kezdenek kifogyni a játékokból?

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu