Xbox Game Pass: vadonatúj játékok érkeznek a szolgáltatás kínálatába ezen a héten!

Ezen a héten három új cím érkezik az Xbox Game Pass kínálatába, köztük egy vadonatúj megjelenésű játék.

 

Az Xbox Game Pass előfizetői ezen a héten három új címre számíthatnak, köztük már meglévő játékok új változataira és egy teljesen új, napi megjelenésű játékra. Az Xbox Game Pass-rendszeresen frissül, így az előfizetők mindig találnak új játékokat.

A Microsoft nemrég bemutatta a 2023. május első felében érkező új Xbox Game Pass játékokat. Bár a hónap második felében érkeznek a nagyobb nevű új játékok, az első felében is érkeznek érdekességek. Az egyik új hozzáadott játék május 8-án jelenik meg, a többi pedig a hét hátralévő részében.

Május 8-tól az előfizetők kipróbálhatják a Weird West: Definitive Edition-t, a Weird West akció-RPG játék új verzióját, amely már korábban hozzáadódott a kínálathoz. Az új verzió a következő generációs fejlesztéseket tartalmazza, így ez a legjobb módja annak, hogy a játékot átéljék. Fontos megjegyezni, hogy ez csak az Xbox Series X/S konzollal rendelkező Game Pass előfizetők számára érhető el.

Xbox Game Pass játékok 2023. május:

  • Weird West: Definitive Edition (Xbox Series X/S) – május 8
  • Shadowrun Trilogy (Cloud) – május 9
  • Fuga: Melodies of Steel 2 – május 11
  • Amnesia: The Bunker – május 23
  • Railway Empire 2 – május 25
  • Farworld Pioneer – május 30

Május 9-én az előfizetők kipróbálhatják a Shadowrun Trilogy Cloud változatát is. A Shadowrun Trilogy korábbi változatai már elérhetők a Game Pass-en, de most egy új lehetőség is elérhetővé válik a játékhoz. A szolgáltatás Cloud funkciói kiválóan alkalmasak az úton lévő játékosok számára, és most a Shadowrun Trilogy-t is hozzáadhatják a felhőn keresztül játszható játékok listájához.

Május 11-én pedig a sorozat legújabb része, a Fuga: Melodies of Steel 2 érkezik a kínálathoz, amely egy körökre osztott RPG játék. A Fuga: Melodies of Steel 2 a Little Tail Bronx sorozat legújabb része. Az előző rész többnyire pozitív kritikákat kapott a kritikusoktól, így érdekes lesz látni, hogyan fogadják a folytatást május 11-én.

Az új játékokkal az előfizetők biztosan jól szórakoznak ezen a héten, de a hónap hátralévő részében is érkeznek még izgalmas újdonságok, mint például az Amnesia: The Bunker május 23-án és a Farworld Pioneer május 30-án. 2023. május ígéretes hónapnak tűnik a szolgáltatás számára, feltéve, hogy az új játékok megfelelnek az elvárásoknak.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu