A Steam meglepetése: 2017-es sláger stratégiai játék ingyen letölthető és örökre megtartható de sietni kell vele!

A Steam nem várt ajándéka: a Field Of Glory II, egy remek, 2017-es, körökre osztott stratégiai játék ingyen letölthető és a tiéd maradhat örökre! De nagyon sietni kell vele, talán már nem is elérhető, mire ezeket a sorokat olvasod!

Mindenki szereti, ha egy játék ingyen van, és most a Steam egy különleges ajánlattal rukkolt elő. Az általában fizetős játékokat kínáló platformon időnként felbukkan egy-egy igazi gyöngyszem, amit teljesen ingyen letölthetünk, és ami a miénk marad örökre. Ilyen volt nemrég a 2020-as év egyik legjobb játéka, most pedig egy 2017-es, sokak által alulértékelt és kevésbé ismert játékra csöppent le a manna.

A turn-based taktikai játék, a Field Of Glory II, jelenleg teljesen ingyen letölthető és megtartható, ha elmész a Steam oldalára és igénybe veszed június 8-ig. Ha még nem hallottál róla? Nos, ingyenes… tehát mi veszítenél?

A Field Of Glory II a Római Birodalom felemelkedését idézi meg Kr. e. 280-tól 25-ig, a játékosok pedig a Róma mellett vagy ellene vívott csatákban vehetnek részt. A játékban még az olyan „mi lett volna, ha” csatákat is megvívhatod, amelyek a történelemben soha nem történtek meg valóban, de megtörténhettek volna, ha a történelem más irányt vesz.

A Field Of Glory II jelenleg nagyon pozitív értékeléseket kap a Steamen, a játékosok dicsérik a tartalmának gazdagságát, a könnyen elsajátítható mechanikákat, és az old school táblajáték ihletést.

„Egy őszinte, forduló alapú, régi iskolás hadijáték” – írja egy felhasználói vélemény. „Inkább azoknak ajánlott, akik érdeklődnek az ókori történelem iránt, és szeretnék látni a kölcsönhatásokat a játékban, amelyekről olvasnak.”

Tehát ha te is szereted a történelmet, és szeretnél egy kicsit belekóstolni a klasszikus táblajáték-stílusú akcióba, a Field Of Glory II lehet a te játékod.

Forrás: GamingBible

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu