A The Last of Us Part I új frissítése jó hírrel érkezik a kézikonzolok rajongói számára!

A Naughty Dog kiadta a The Last of Us Part I PC-s portjához az 1.1-es frissítést, valamint megerősítette, hogy a játék „Steam Deck Verified” lett!

 

 

A Naughty Dog kiadta a The Last of Us Part I PC-s változatának 1.1-es frissítését. A patch számos javítást eszközöl a játékon. Emellett megerősítették, hogy az immár „Steam Deck Verified”. A márciusi PC-s megjelenést egy sor probléma jellemezte. A játékosok számos gonddal szembesültek a porttal kapcsolatban.

Ezt a PC-s verziót erősen kritizálták az optimalizálás hiánya miatt, mivel a játékosok rossz képkocka sebességet, hosszú betöltési időket, a VRAM-használattal kapcsolatos problémákat és még sok mást tapasztaltak a játék során.

Most a Naughty Dog kiadott egy új frissítést, amelynek célja a porttal kapcsolatos számos probléma orvoslása. Valamint néhány jó hír a Steam Deck tulajdonosoknak.

A The Last of Us Part I PC-s portjához már elérhető az 1.1-es frissítés. Ez a játék néhány kulcsfontosságú területén kínál javításokat. A javítás javítja a globális CPU és GPU teljesítményt. Közben a textúrák és a shader-összeállítások idejét is javítja. Az 1.1-es frissítéssel számos összeomlást és hibát megoldottak. Például olyan eseteket, amikor a játékosok nem tudtak célozni vagy lőni a menükből való kilépés után. Emellett néhány új lehetőséggel is bővült a játékosok számára a vizuális megjelenítés további testreszabásához. Ugyanis a játék rajongói mostantól a grafika menüből megváltoztathatják a Dynamic Lights Quality (dinamikus fények minősége) beállítást.

További fejlesztések történtek az AMD hardverrel rendelkező játékosok számára. Továbbá a játék Epic Games Store és Steam változatának specifikus javításai. A Steam Deck-en való játék során a játékban végrehajtott változtatásokra is fény derült. Ugyanis a Naughty Dog megerősítette, hogy a The Last of Us Part I mostantól „Steam Deck Verified”.

Összességében úgy tűnik, hogy ez a frissítés számos jelentős változtatást tartalmaz, amelyek célja a felhasználói élmény javítása a The Last of Us Part 1 PC-n való játék során.

Habár a PC-s verzió a megjelenéskor rengeteg visszhangot kapott, a Naughty Dog több frissítést is kiadott a címhez, mivel továbbra is figyelemmel kíséri a játékosok által tapasztalt problémákat.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu