Atlas Fallen: a játékmenet áttekintése [VIDEO]

A Deck13 Interactive játékán talán érezni is lehet, hogy jót tett neki a halasztás.

 

Az Atlas Fallen egy akció-RPG lesz, ahol legendás lényekkel harcolhatunk a nem éppen egyszerű (ám ugyanannyira látványos) harcokban. Az új videó pont erre koncentrál, ugyanis az öt percnyi anyag bemutatja a magas oktánszámú akciót és a lélegzetelállító környezet felfedezését. Jobb felkészülni arra, hogy mi legyünk Atlas bajnokai. Ehhez fel kell venni a kesztyűt (a Gauntletet), ami elengedhetetlen az emberiség felszabadításában, a Napisten legyőzéséről nem is beszélve.

Az Atlas Fallen epikus és robbanásveszélyes utazásra visz egy hatalmas, homokkal borított világon keresztül. A zsarnoki Napisten, Thelos ellen fellázadó hős szerepében kell szembeszállnunk a lidércekkel (Wraith). Ezek félelmetes, isteni lények, amelyek a földön leselkednek. A Gauntletet, egy mágikus ereklyét viselve (ez rendkívüli képességekkel ruház fel), jussunk át a homokkal „kikövezett” talajon, és használjuk az alakváltó fegyvereinket és légi mozgásunkat, hogy a játékstílusunkat az egyes lidércekhez tudjuk igazítani.

A világ százötvenegy esszenciaköve különböző támadásokat és hatásokat biztosít, hogy személyre tudjunk szabni a hozzánk illő és az ellenfeleink erősségeinek és gyengeségeinek megfelelő felépítést. Fejlődjünk tovább és kísérletezzünk a szinergiákkal és kombókkal, hogy az Atlas Fallen stílusos, mámorító játékérzetet nyújtó harci élményében a győzelemre és a túlélésre tudjunk törekedni. Mivel a stúdió korábban a The Surge két részével eléggé eltalálta a stílust, talán még jobb is lehet ebben a játékban a harc.

Tavasszal, amikor eltolták a játék megjelenését, ezt írta a stúdió: „Nyár elején visszatérünk, hogy híreket osszunk meg a játékkal kapcsolatban, beleértve új játékmenet-felvételeket és az első pillantást a[z azonnali beugrást biztosító] drop-in co-op játékmenetre. Alig várjuk, hogy fantasztikus élményt nyújtsunk nektek idén nyáron Atlas elhagyatott vidékein! Köszönjük a türelmeteket és megértéseteket, miközben a célvonal felé tartunk.” Ezt betartották. Az Atlas Fallen augusztus 10-én jelenik meg a Focus Entertainment gondozásában PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re (Steam). Ezt már csak nem fogják arrébb rakni még egyszer.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu