Egy régi Batman-színész tért vissza váratlanul Batmannek a Flash filmben – úgy, hogy senki sem tudott róla!

MOZI HÍREK – A Flash film egyik legnagyobb meglepetése az volt, hogy egy régi ismerős alakította Bruce Wayne-t a film végén. A színész korábban többször is elhatárolódott a Batman szerepétől, amit 25 évvel ezelőtt játszott el utoljára. Most azonban titokban visszatért a DC univerzumába, és sokkolta a nézőket. (Figyelem, a cikk SPOILER-t tartalmaz a Flash: A Villám című filmről!)

 

A Flash film főhőse Barry Allen (Ezra Miller), aki képes az időben utazni, és ezzel megváltoztatni a múltat. A filmben több párhuzamos világba is ellátogat, ahol más-más Batmanekkel találkozik. Az egyik ilyen Michael Keaton, aki 30 év után öltötte újra magára a denevérruhát. A film elején még Ben Affleck Batmanje segíti Barryt, de miután az idővonalak összekeverednek, Affleck helyett egy másik színész lép ki Bruce Wayne autójából.

A színész nem más, mint George Clooney, aki 1997-ben játszotta el Batman és Robin című filmben a denevérembert. A film az egyik legrosszabb szuperhősös alkotásnak számít, és Clooney maga is többször bocsánatot kért érte. A színész azt mondta, hogy soha többé nem akar Batman lenni, és fájdalmas volt számára visszanézni a saját alakítását. Most azonban úgy döntött, hogy mégis visszatér a szerepéhez, de csak egy egyszeri alkalom volt ez számára.

Clooney visszatérése nem volt évekig tervezve. Valójában csak néhány hét alatt döntötték el, hogy megpróbálják meggyőzni a színészt, hogy térjen vissza a szerepéhez. A film készítői titokban levetítették neki a filmet, és Clooney beleegyezett a kameóba. Januárban fél nap alatt leforgatták a jelenetet Millerrel együtt, és senkinek sem szóltak róla. A stúdió annyira biztos volt az új befejezésben, hogy még tesztvetítést sem tartottak vele.

A Flash film Clooney visszatérésével nemcsak sokkolta a nézőket, hanem meg is változtatta a DC univerzum jövőjét. A film után már nem Affleck lesz a DCEU Batmanje, hanem Clooney. Ez azt jelenti, hogy Clooney folytatja-e a szerepet más filmekben is, vagy csak egy egyszeri alkalom volt ez számára? És mi lesz Keaton sorsa, aki állítólag saját Batman-filmet is kap? Ezekre a kérdésekre talán csak a következő DC-filmek adhatnak választ.

A Flash filmben azonban nemcsak Clooney tűnt fel meglepetésszerűen. A film eredeti befejezése szerint Henry Cavill Supermanje és Gal Gadot Wonder Womanje is megjelent volna Keaton Batmanje és Sasha Calle Supergirlje mellett. Ezzel jelezték volna, hogy Barry mégsem állította helyre teljesen az idővonalat. Azonban a stúdió úgy döntött, hogy lecseréli ezt a befejezést Clooney kameójára, mert úgy gondolták, hogy ez sokkal nagyobb hatást kelt a nézőkben.

A Flash film tehát nemcsak egy izgalmas időutazós kaland volt, hanem egy új fejezetet is nyitott a DC univerzum számára. A film után már nem tudjuk, hogy milyen változásokat okozott Barry az időben, és hogy milyen szuperhősök lesznek még a jövőben. Talán a következő DC-filmek, mint az Aquaman és az elveszett királyság, vagy a Superman: Örökség megmutatják nekünk, hogy mi vár ránk.

A Flash: A Villám kritikáját itt olvashatjátok.

Forrás: ScreenRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu