A Yellowstone már sosem lesz ugyanolyan, mint volt – A sorozat készítője nyilatkozott!

MOZI HÍREK – Taylor Sheridan, a Yellowstone alkotója megtöri a hallgatását azzal kapcsolatban, hogy Kevin Costner elhagyta a sikersorozatot, hogy saját westerneposzának rendezésére koncentrálhasson.

 

 

A Yellowstone alkotója, Taylor Sheridan végre nyilatkozott. Eddig nem kommentálta, hogy Kevin Costner elhagyja a Paramount+ sikersorozat 5. évadát, hogy saját westerneposzának rendezésére koncentrálhasson. Costner karrierje főnixként támadt fel, amikor elvállalta John Dutton főszerepét Sheridan terjedelmes neo-western sorozatában. A széria hatalmas sikert aratott a Paramount Network és a Paramount+ csatornákon. Costner azonban úgy tűnik, mostanra végzett a Yellowstone-nal. A színész átállt saját epikus westernprojektje, a Horizon című négyrészes film rendezésére.

A Yellowstone 5. évadának hátralévő részei eközben késni fognak, mivel Costner kilépése és a WGA folyamatban lévő sztrájkja egyaránt meghiúsította a sorozat 2023-as befejezésének terveit.

A széria készítője a THR-nek elmondta, hogy reméli, a színész eléri azt, amit a Horizon című saját filmjével szeretne elérni. Íme, mit nyilatkozott:

„A véleményem Kevinről mint színészről nem változott. John Dutton megformálása szimbolikus és erőteljes… és soha nem volt olyan problémám Kevinnel, amit ne tudtunk volna megoldani telefonon. De ha egyszer az ügyvédek belekeverednek, akkor az emberek nem beszélhetnek egymással, és elkezdenek olyan dolgokat mondani, amelyek nem igazak, és megpróbálják áthárítani a felelősséget az alapján, ahogy a sajtó vagy a közönség látszólag reagál. Nagyon sok mindent a nyakába vett, és nem tudom, hogy ezt bárki is megérdemelné. Úgy tűnik, hogy a filmje nagy prioritást élvez számára, és át akarja helyezni a hangsúlyt. Nagyon remélem, hogy [a film] megéri – és hogy jó lesz.”

 

A Yellowstone-univerzum már messze túlmutat Costneren

 

Lehet, hogy Costner adott a Yellowstone-nak egy bizonyos hitelességet, amikor az első évad előtt leszerződött John Dutton szerepére. Azonban a sorozat átütő sikere azt jelentette, hogy Sheridan tervei hamarosan sokkal nagyobbak lettek annál, minthogy egy sikersorozatot tartson fenn, miközben kiszolgálja a sztárja igényeit. A széria ugyanis már több spinoffot is adott a világnak. Köztük az 1883 és az 1923 című sikersorozatokat.

Sheridan egy új Yellowstone-spinoff folytatását is tervezi, amelyben Costner helyére Matthew McConaughey kerülne, miközben esetleg más karakterek is megmaradnának.

Sajnálatos, hogy Costner nem tudott időt szakítani a naptárában arra, hogy a Horizon munkája mellett a Yellowstone 5. évadának 2. részét is leforgass. Ám azzal lehet érvelni, hogy a szériának amúgy sem volt már igazán szüksége rá. Még nem tudni, hogy Sheridan és társai hogyan zárják le a sorozat immár hivatalosan is utolsó évadát. Tekintve, hogy Sheridan a lenyűgöző drámai televíziós műsorok alkotója, valószínű, hogy a sorozat még rengeteg robbanásszerű fejleményt tartogat, ahogy a Yellowstone univerzum átmegy a Costner utáni korszakba.

Forrás: THR

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu