PlayStation Plus Essential: a 2023 júliusi felhozatal

A hónap első keddje előtti szerdánál tartunk, szóval szokás szerint itt az ideje annak, hogy a Sony leleplezze, melyik három játékhoz férhet hozzá mindegyik PlayStation Plus-előfizető.

 

Júniusban kissé szokatlan helyzet állt elő, ugyanis az azt megelőző több mint egy évben a francia Dealabs weboldalon keresztül (de a Twitteren is felbukkanó) Billbil-kun nem szivárogtatta ki a júniusi PlayStation Plus Essential listát, így teljesen meglepetésként ért minket is, hogy mi is az a három játék, ami néhány napig továbbra is hozzáadható a fiókunkhoz, hogy bármikor letöltsük, ha érvényes még a PlayStation Plus-előfizetésünk, szinttől függetlenül.

Viszont most ismét itt van a megbízható szivárogtató, ugyanis délután fél egy után néhány perccel már listázta is, hogy melyik három játékkal tölthetjük el júliust. Mind a három játék PlayStation 5-re és PlayStation 4-re is elérhető lesz, de egyikükből a PlayStation 4 verziót kapják az előfizetők, és ez visszamenőleges támogatás keretein belül fog futni a Sony kurrens-gen konzolján. Ezt a kérdéses játéknál fel is tüntetjük majd.

Szóval a hónap húzócíme a Call of Duty Black Ops: Cold War lesz (ebből lesz a PlayStation 4-es verzió!), ami mellé a szivárgás szerint a Confrontation fegyverpakkot (két tervrajz) és Captain Price legendary skinjét kapjuk majd. A második játék relevánsabb, és nagy eséllyel az Epic Games fizetett érte, hiszen miközben ősszel jön a folytatás, addig is fel akarja hívni a figyelmet az Alan Wake Remasteredre (ennek, és az Alan Wake II-nek is a Tim Sweeney vezette cég lesz a kiadója). A harmadik játék a listánkon az Endling – Extinction Is Forever lesz. Ezt a Sony posztja meg is erősítette.

Hétfőig még lehetőség van a fiókunkhoz adni a júniusi kínálatot. Emlékeztetőképp felsoroljuk, hogy melyik három játékról van szó (mind a három elérhető PlayStation 5-re és PlayStation 4-re egyaránt): NBA 2K23 (aki eddig nem lett szerencsejáték-függő, most bepótolhatja lemaradását), Jurassic World Evolution 2, illetve Trek to Yomi.

Forrás: Dealabs, PS Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu