James Gunn Superman után megtalálhatja a DCU új Batman-színészét?!

MOZI HÍREK – James Gunn szerint Batman bemutatkozása a DCU-ban a legutóbbi Superman-hírek ellenére nem biztos, hogy olyan hamar megtörténik, mint ahogy azt a rajongók szeretnék…

 

 

Batman casting híreket remélnek a rajongók, hiszen James Gunn megtalálta Supermanjét. Sajnos még egy darabig várnunk kell, hogy megtudjuk, ki fogja felvenni a hegyes fülű fejfedőt.

A rajongók azóta találgatják, hogy ki veszi át Batman és Superman szerepét Gunn DCU-jában, mióta bejelentették, hogy Gunn átveszi a DC stúdiót és újraindítja a kánont.

A találgatások kifejezetten Batmannel kapcsolatban indultak be. Főleg, miután bejelentették, hogy Gunn a The Brave and the Bold című filmben mutatja be őt. Ez utal a képregényekre, amelyekből inspirálódni fog. Mivel ezek a történetek egy kicsit idősebb Batmant használnak, a rajongók azt találgatják, hogy bár egy új arc is lehetséges, egy korábban Batmant alakító színész visszatérhet Gunn filmjében.

Miután hónapokig elhallgatta a szereposztási pletykákat, Gunn az Instagramon megerősítette, hogy David Corenswet Clark Kent/Superman szerepét kapta meg a Superman: Legacy-ben. Bár a posztjának középpontjában a Superman-szereposztás kiválasztása állt, a kommentekben egy kicsit több újdonságot is elárult. A felhasználó dabroni57 így kommentálta: „Milyen közel vagyunk a Batman szereposztásához?” Válaszul Gunn azt mondta: „Mérföldekre és mérföldekre”.

Ez a válasz nem éppen kielégítő az aggódó rajongók számára. Ám hasonló ahhoz, ahogyan Gunn eddig is kezelte a szereposztási kérdéseket. Amikor a Superman szereposztásának folyamatáról beszélt, Gunn hajthatatlan volt, hogy a folyamat addig nem is kezdődik el, amíg a film forgatókönyve el nem készül. Emellett Gunn azt is világosan kijelentette, hogy bár a szereposztási folyamat során végig voltak színészek a fejében, nem fog foglalkozni a pletykákkal arról, hogy ki szerepel a filmben, és ki nem, amíg a hivatalos döntések meg nem születnek.

A Batman-rajongóknak hosszú várakozás áll előttük. Hiszen még „mérföldek és mérföldek” vannak hátra a szereposztásig. A gyártás kezdési időpontját vagy a megjelenés dátumát nem jelentették be. A rajongók azonban tudják, hogy a film a DCU első filmes fázisának része lesz. Ennek a címe Chapter 1: Gods and Monsters. A rendezője pedig a The Flash-t jegyző Andy Muschietti lesz.

Akárcsak a képregényekben, amelyeken alapul, a The Brave and the Boldban is egy idősebb Batman fog összeállni Damian Wayne-nel, Bruce Wayne és Talia al Ghul fiával, akinek létezéséről Bruce Wayne nem tudott Damian életének első tíz évében.

Az a tény, hogy a The Brave and the Bold még mindig a DC-filmek első hullámának része, azt jelenti, hogy a híreknek inkább előbb, mint utóbb meg kell érkezniük.

Forrás: Instagram

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu