One Piece: mit várhatunk Mackenyu-tól Zoróként a Netflix adaptációjában? [VIDEO]

MOZI HÍREK – Mackenyu kelti életre Zorót a Netflix One Piece élőszereplős sorozatában. Íme, amit eddig tudni lehet a karakter új verziójáról.

 

 

A Netflix One Piece élőszereplős sorozata végre bepillantást engedett a rajongóknak abba, hogy mi vár rájuk. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a fanok nagy többsége teljesen odavan azért, amit a teaser kínál. Bár akadnak panaszok, a rajongók többsége óvatosan optimista az élőszereplős sorozatot illetően. A One Piece Live Action teaser trailere elég sok hatásos jelenetet mutatott be, és az egyikben természetesen Roronoa Zoro is feltűnt.

Zoro az első legénységi tag, akit Luffy toboroz a hajójára. A Netflix sorozatában Mackenyu Arata fogja alakítani. Bár a filmes Zoro nagyrészt hű marad a manga karakteréhez, vannak dolgok, amelyeket az új és régi rajongóknak egyaránt tudniuk kell róla.

 

Élőben még komolyabb?

 

Zoro mindig is komolyabb karakterként volt látható, legalábbis Luffyhoz képest. Azonban lényegében Zoro ugyanolyan lökött. Valójában a One Piece néhány legviccesebb pillanatát neki köszönhetjük. A Netflix sorozatában a dolgok talán másképp alakulnak. Zoro egy kicsit érettebbnek mutatkozott a sorozat tévés változatában. Ez nem teljesen rossz dolog, hiszen ez a sorozat nem a gyerekeknek szól majd.

Ehelyett egy érettebb közönségnek fog szólni, és ehhez Luffy bolondozását valószínűleg ellensúlyozni fogják vele. Ez nem jelenti azt, hogy Mackenyu nem lesz része a vicces jeleneteknek.

A rajongóknak számítaniuk kell rá, hogy a One Piece humora, amiről nagyon híres, megmarad; azonban Zoro verziója, amit láthatnak, valószínűleg egy kicsit érettebb lesz.

Az is érdekes újdonság, hogy Zoro, úgy tűnik, nem nevezi meg a mozdulatait. A rajongók nagyon jól tudják, hogy Zorónak számtalan névvel ellátott támadása van a One Piece-ben. Karakterének Netflixes verziója láthatóan nem szereti, ha megnevezik a támadásait.

Amikor azonban Luffy találkozik vele, megemlíti, hogy minden nagy harcos megnevezi a befejező mozdulatait. Lehetséges, hogy Zoro csak a Luffyval való találkozás után kezdte el megnevezni a támadásait. Ez egy nagyon finom pillanata lenne a két karakter közötti kötődésnek, és a rajongók biztosan imádnák ezt az apró részletet.

 

Mr. 7 és a CGI kard

 

Mind a One Piece anime, mind a manga jelenlegi idősíkjában Zoro soha nem harcolt Mr. 7 ellen. Ez csak egy múltbéli eseményként kerül elő, ami Zoro életében történt, mielőtt először találkozott volna Luffyval. Oda is utalt erre egy SBS-ben, azt állítva, hogy Zoro harcolt Mr. 7 ellen, amikor elküldték, hogy beszervezze őt Sir Crocodile számára.

A Netflix élőszereplős adaptációjában Zoro valószínűleg Mr. 7 ellen fog harcolni. A teaser trailerben a rajongók látták, ahogy Zoro harcba száll valaki ellen. Úgy tűnik, hogy ez a személy Mr. 7 a Baroque Worksből.

Köztudott, hogy Zoro megölte ezt a személyt, majd a helyére egy új Mr. 7 lépett, akit a rajongók később az Arabasta című részben láthattak.

A rajongók tudják, hogy Zoro a hírhedt „Three Sword Style”-t használja. Ez azt jelenti, hogy Zoro egy-egy katanát hord a kezében és egyet a szájában. Természetesen mind az anime, mind a manga esetében a Három Kard Stílus használata nem olyan bonyolult Zoro számára. Az animátoroknak és a művészeknek egyszerűen csak meg kell rajzolniuk. A One Piece élőszereplős sorozatban azonban Mackenyu számára nagyon nehéz lenne ezt kivitelezni.

Egy karmarkolatot harapdálni nem éppen egészséges. Emiatt esélyes, hogy Roronoa Zoro harmadik kardját teljes egészében CGI segítségével fogják elkészíteni. Ez egyelőre meg nem erősített tény, azonban a biztonsági lépéseket már megtették, hogy a színész ne tegyen kárt a fogaiban.

 

Ő lesz a világ legnagyobb kardforgatója?

 

Természetesen a legfontosabb dolog, amit a rajongóknak tudniuk kell Mackenyu Zorójáról, hogy ő is a világ legnagyobb kardforgatója akar lenni. Azoknak a rajongóknak, akik az élőszereplős sorozaton keresztül újrakezdik a One Piece-t, nem szabad elfelejteniük, hogy Zoro nagy ambíciókkal rendelkezik, és hogy ígéretet tett gyerekkori barátjának, hogy ő lesz a legnagyobb kardforgató.

Ugyanakkor, ha Luffy kalózkirály akar lenni, akkor Zorónak is a legerősebb kardforgatónak kell lennie. Hiszen ez csak a kalózcsapatához illene. Zoro egy nagyon ambiciózus személyiség, aki nagyon a szívén viseli a legénységét, és a rajongók biztosan imádni fogják ezt a karaktert a Netflix adaptációjában is.

Forrás: YouTube, CBR

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu