Visszatérhet a Netflix egyik népszerű, törölt sorozata?!

MOZI HÍREK – Egy törölt Netflix-sorozat állítólag visszatér. A sorozat alkotója szerint mindez a rajongók érdeme.

 

 

A Netflix Warrior Nun című sorozatának hirtelen törlése után Simon Barry, a sorozat alkotója megerősítette, hogy a sorozatot újraélesztették a harmadik évaddal. A sorozat a rajongók kedvence lett a humorral ötvözött egyedi koncepciója miatt.

Miután az árva Ava (Alba Baptista) egy hullaházban ébred, megtudja, hogy ő a „Fény Hordozója”, és csatlakozik egy apácákból álló szektához, hogy harcoljanak a sötétség erői ellen.

A sorozat a kultikus klasszikus, Buffy, a vámpírvadász szellemi utódja. A rajongók elkeseredtek, amikor a sorozatot a 2. évad után megszakították. A szenvedélyes nézők az internetre vetették magukat, és elítélték a streaming platform döntését, hogy megszünteti a szeretett szériát. Egy Dávid és Góliát-történetben a rajongók kampányt indítottak a sorozat megmentésére. Annak ellenére, hogy a Netflix sosem szokta gyorsan visszafordítani ezeket a döntéseket. A Warrior Nun egynek bizonyult a millióból, mert meglepő módon a rajongók felháborodása bevált.

Barry a Twitteren jelentette be az örvendetes hírt, hogy a Warrior Nun valóban kap egy harmadik évadot. Bár azt nem erősítették meg, hogy a sorozat ugyanott folytatódik-e, vagy új otthonra talált, Barry lelkesedése érezhető volt. Köszönetet mondott a rajongóknak, akiknek a szenvedélye miatt úgy tűnt, hogy a sorozat egyedül ezért fog feltámadni a sírból.

A streaming-óriást ismerők számára meglepő lehet ez a hír. A Warrior Nun nem az egyetlen áldozata volt a szolgáltató közelmúltbeli tisztogatásának. Az 1899-et és a The Midnight Clubot a Netflix sikeres alkotói vezették. Ám ez sem mentette meg a sorozataikat. Mivel az ilyen hiánypótló műfaji sorozatok még a célvonal elérése előtt megfeneklettek, úgy tűnt, hogy a Warrior Nun megmentésének egyetlen módja egy videójáték lehet. A sorozat azonban ritka eset lett, és a rajongóknak happy endet ad.

A rajongótábor csak az egyenlet egyik fele egy sorozat megújításakor. Az olyan mérföldkőnek számító sorozatok, mint a Stranger Things és a Squid Game, gyorsan zöld utat kapnak, mert rengeteg nézőt vonzanak. Még ha van is szenvedélyes rajongótábor, az olyan sorozatokat, amelyek nem válnak kulturális jelenséggé, nagyobb valószínűséggel törlik.

A Warrior Nun egy sikertörténet, amely a remény fénysugarát hozza el a streaming modellbe, de ez nem jelenti azt, hogy ez rendszerré válik.

Bármennyire is szeretnék a nézők, ha ez mindennapos lenne, valószínűbb, hogy a Warrior Nun csak kivétel lesz a törlési szabály alól. Mike Flanagan Edgar Allan Poe sorozata is folytatódhat. Ám nagyon sok olyan sorozat, amely többet érdemelt volna, találkozott a fejszével, mert megbukott bizonyos mérőszámoknál.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu