Kiszivárgott volna a The Last of Us Part 3 története, beleértve a főszereplőt is?!

Friss kiszivárgások utalhatnak a The Last of Us Part 3 főszereplőjére és a pletykált új játék történetének részleteire.

 

Az interneten keringő pletykák a The Last of Us 3. részének első részleteivel szolgálhatnak. A The Last of Us 3. részét hivatalosan még nem jelentették be, de a sorozat első két játékának hatalmas sikerét és az HBO-s sikeradaptációt figyelembe véve sokan feltételezték, hogy a Naughty Dog posztapokaliptikus túlélő-horror sorozatának harmadik játéka adott.

Hivatalosan a Naughty Dog következő játéka egy Last of Us multiplayer cím lesz, nem pedig egy igazi Last of Us harmadik rész. Nem sokat mutattak még a Naughty Dog Last of Us multiplayer játékából, de várhatóan egy San Franciscóban játszódó, élőszereplős cím lesz. A Last of Us multiplayer projektet követő Naughty Dog játékról azt pletykálták, hogy egy eredeti IP lesz, de úgy tűnik, jó esély van rá, hogy helyette a The Last of Us Part 3 lesz.

A ViewerAnon, aki már korábban is pontosan kiszivárogtatta a híreket, megduplázta állítását, miszerint Neil Druckmann következő játéka valóban a The Last of Us 3 lesz, és most odáig ment, hogy azt állította, hogy a játék „nagyszabású forgatására” még idén sor kerül. Azt is elmondták, hogy a Last of Us főszereplője, Ellie „legalább olyan fontos” a harmadik játékban, mint a másodikban volt. Ez azt jelenti, hogy a rajongók arra számíthatnak, hogy a The Last of Us 3-ban Ellie lesz a főszereplő, bár ez nyitva hagyja az ajtót egy második főszereplő számára is, aki a képernyőidő egy tisztességes darabját tölti majd ki, ala Abby a The Last of Us 2. részéből. A ViewerAnon azt is hangsúlyozta, hogy mivel a játék fejlesztése még olyan korai stádiumban van, a történet részletei még „finomíthatók”, és „potenciálisan minden a levegőben lóg, hogy megváltozzon”, így a rajongóknak ezt szem előtt kell tartaniuk.

ViewerAnon nem az egyetlen személy, aki információkat szivárogtat ki a The Last of Us 3-ról. Daniel Richtman állítólag szintén friss részleteket szivárogtatott ki a játékról, bár a rajongóknak érdemes ezeket a kiszivárogtatásokat fenntartásokkal kezelniük. Richtman szerint, ahogy arról az Eurogamer is beszámolt, a The Last of Us 3-ban egy „viktoriánus ház” lesz, ahol néhány túlélő együtt él. A konkrét jelentésben említett konkrét karakterek között szerepelnek a Lucas, Mason, Ezra, Val és Gracis nevű újoncok. Val a jelek szerint a csoport vezetője, ami miatt konfliktusba kerül Ezrával, aki át akarja venni az irányítást.

Sajnos a Last of Us rajongóknak valószínűleg még éveket kell várniuk, hogy kiderüljön, igazak-e a játékkal kapcsolatos legújabb állítások. A Naughty Dog egy egyjátékos játékon dolgozik, és ha ez a The Last of Us 3, ahogyan azt pletykálják, akkor körülbelül néhány év múlva több információra kell fényt derülnie.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu