Elképesztő statisztikák: ő lenne a Call of Duty: World at War legsikeresebb játékosa?!

A Call of Duty: World at War egy nagyon elkötelezett rajongója hihetetlen játékbeli statisztikákat gyűjtöget, miközben 15 éve rendszeresen játszik.

 

 

Idén novemberben lesz 15 éve, hogy megjelent a Call of Duty: World at War. Habár manapság már nem sokan játszanak vele, úgy tűnik, legalább egy elkötelezett játékos sosem hagyta abba. A 65 éves, megrögzött rajongó fia nemrégiben a Reddit-en mutatta meg azokat a hihetetlen játékbeli statisztikákat, amelyeket apjának sikerült összegyűjtenie ez idő alatt, és ezek igencsak lenyűgözőek.

A Call of Duty: World at War a Call of Duty franchise ötödik főszériás része, amely még 2008-ban jelent meg. Ahogy a neve is mutatja, a World at War visszatért a sorozat eredeti helyszínéhez, a második világháborúhoz, miután az előző játék, a Call of Duty 4: Modern Warfare felrázta a dolgokat.

Annak ellenére, hogy a World at War a franchise egyik legkedveltebb részének folytatásaként nehéz kihívás elé nézett, a rajongók és a kritikusok egyaránt pozitívan fogadták, és a megjelenése után még évekig megőrizte elkötelezett játékosbázisát.

Egy friss Reddit-posztban a felhasználó Jagrbomb a Gaming subreddit-en felhívta a figyelmet az egyik legelkötelezettebb rajongó teljesítményére. A poszt címéből kiderül, hogy a felhasználó 65 éves édesapja az elmúlt 15 évben egyetlen játékkal, a WaW-val játszott rendszeresen. A férfi játékbeli statisztikáinak képét is publikálta. Ezen szerepel néhány lenyűgöző számadat. Például a közel félmilliós összesített gyilkossági szám (a mintegy 300 000 halálesethez képest). Továbbá potom 20 000 fejlövés.

A World at War iránti ilyen szenvedélyes érdeklődésre némileg ritkább példa, mint más Call of Duty-játékok esetében. A sorozat más címei, mint a Black Ops és az eredeti Modern Warfare sokkal nagyobb figyelmet kaptak a megjelenésük óta eltelt években. Ám a WaW öröksége a pályákban, játékmódokban és funkciókban megmaradt. Ezeket a sorozat későbbi játékaira is átörökített. A World at War az első Call of Duty-játék, amely tartalmazza az ikonikus Call of Duty Zombies módot.

A játék iránti kitartó szeretete különösen figyelemre méltó. Ám messze nem ő az egyetlen játékos, aki továbbra is rajong a 2008-as klasszikusért. Sok rajongó szeretné, ha még több ilyen elem, például a WaW kampány co-op funkciója bekerülne a modern részekbe. Mindez arra utal, hogy még 15 évvel a megjelenés után is erős a rajongók lelkesedése a játék iránt.

Forrás: Reddit

My 65 yr old father in law has played one game for the last 15 yrs. These are his stats 😵‍💫
by u/jagrbomb in gaming

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu