Mortal Kombat 1: már évekkel ezelőtt kiszivároghattak egyes részletek a játékból?!

Néhány potenciális Mortal Kombat 1 spoiler máris felbukkant a neten…

 

 

A Mortal Kombat 1 meglepetésekre vágyó játékosoknak érdemes lesz óvatosnak lenniük a következő hónapokban. Ugyanis néhány komoly sztori-spoiler már most is ott lapulhat az interneten. Az MK 1 új fejezetet nyit a hosszúra nyúlt saga történetében. Liu Kang tűzisten ugyanis a Mortal Kombat 11 Aftermath DLC eseményeit követően visszaállítja az idővonalat.

A Mortal Kombat 1 újraindított idővonala az MK játszható harcosok bőséges listájának különböző tagjainak életét is megváltoztatta, amint azt az MK 1 nemrég frissített karakteréletrajzai is jelzik.

Míg Sasori és Sub-Zero egykor a legjobban gyűlölt riválisok voltak, Liu Kang új világában már testvérek és bajtársak. Hasonlóképpen, a korábbi ellenségek, Kitana és Mileena most egymás mellett élnek. Ám Mileena halálos betegségben szenved, ami ismét konfliktusba sodorhatja őket. Valóban, a Mortal Kombat 1 cselekménye a múltjukhoz hasonló vagy teljesen új irányba terelheti ezeket a karaktereket. Mindez még izgalmasabbá teszi a játékra való várakozást.

Miközben a játékvilág a Mortal Kombat 1 idén szeptemberi megjelenésére vár, egy régi, potenciális spoilerekkel teli Reddit-poszt most ismét a felszínre került. A két évvel ezelőtt közzétett masszív szivárgás az MK 1 számos fontos cselekményi részletét tartalmazza. Továbbá néhány meglepően pontos előrejelzést a közelgő folytatás játékmenetéről és karakterdinamikájáról, rejtélyes vizuális utalások formájában.

Más felhasználók, mint például Grandpaseth85 azóta megfejtették ezeket a rejtvényeket, és ahogy egyre több hivatalos részlet kerül elő a Mortal Kombat 1-ről, néhányan kezdenek elgondolkodni azon, hogy a szivárgás vajon legitimebb-e, mint azt kezdetben hitték.

Amellett, hogy Scorpion és Sub-Zero most már testvérek, és a rejtélyes „Tarkat Plague” létezése mellett a mostanra törölt Reddit-szivárgás az Mk 1 új Kameo-mechanikáját is megjósolta. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy válasszanak egy másodlagos támogató harcost, akit a meccsek során büntető kombók végrehajtására hívhatnak. A bejegyzésben elrejtett potenciális spoilerek többsége puszta spekuláció maradt. Ám nehéz tagadni, hogy az MK 1 cselekményének és játékmenetének jó néhány részletét sikerült helyesen megjósolni.

Ez nem garancia arra, hogy az MK 1 Reddit-szivárgás teljesen pontos. Azonban azok a rajongók, akik nem akarják, hogy az MK 1 újraindított cselekményét leleplezzék számukra, talán érdemes távol tartani magukat az internet bizonyos részeitől a Mortal Kombat 1 őszi megjelenéséig. Arra az esetre, ha ezek az ínyencségek valóban valódi spoilerek lennének. Addig is, NetherRelam valószínűleg több információt fog felfedni a Kombat Kast livestream során, ami a hét végén lesz.

Forrás: Reddit, TheGamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu