Mortal Kombat 1: visszatér az előző játékok egy szórakoztató funkciója! [VIDEO]

A Mortal Kombat 1 hasonló „Quitalities” módszert választott a meccs közbeni kilépések kezelésére, mint az elődjei.

 

 

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor egy verekedős játékban teljesen lemosod az ellenfeledet, csakhogy az hisztizni kezdjen, és a meccs közepén lehúzza a rolót. A NetherRealm már a Mortal Kombat X-ben kitalált egy vicces módot a gyáva lekapcsolók kezelésére. Ez a „Quitalities”: a kilépő csinosan fejrobban, vagy – a Mortal Kombat 11 esetében – egy óriási sziklára nyársalja fel magát. Ez felülmúlja a klasszikus „hoppá, bocsánat” kikapcsolási képernyőt. Kiderült, a funkció szerencsére a Mortal Kombat 1-ben is visszatér.

A Mortal Kombat 1 stressztesztje a hétvégén zajlott le – sajnos csak Xboxon és PlayStationön -, így a rajongók négy harcost és három támogatót próbálhattak ki egy maroknyi szakaszon offline, vagy online más játékosok ellen.

Úgy tűnik, hogy néhány játékos a stresszteszt „stressz” részét egy kicsit túlságosan is szó szerint vette online. Az emberek nem kevés dühös kilépővel szembesültek a hétvége során.

A jó oldalát tekintve, remek bepillantást nyerhettünk a játék új „Quitalities”-jébe. A fejrobbantások vagy sziklarepesztések helyett a karakterek ezúttal a saját nyakukat törik el, hogy megmeneküljenek a brutális verések elől. Aú! Az animáció azonban nagyon szép. A színpad noir színpalettára vált, miközben a csontok ropogásának hátborzongató hangja áthatol a fülkagylódon. Talán nem mindenki kedvence, de nagyon Mortal Kombat-os módja annak, hogy elszakadjunk a meccstől.

Remélhetőleg a PC-s játékosoknak nem kell sokáig várniuk, hogy bekerüljenek a jövőbeli bétákba vagy stressztesztekbe. A konzolos tegnap (június 26-án) zárult le. Kétségtelenül lesz még egy újabb lehetőség a játékra a szeptember 19-i megjelenés előtt. Reméljük, hogy a NetherRealmnak addigra sikerül lefaragnia a 100 GB-os mamut telepítési méretét.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu