[SGF-2023] Mortal Kombat 1: egy rakás új játszható karaktert lepleztek le! [VIDEO]

A Mortal Kombat 1 játékmenetének és a „kameo fighter” rendszer bemutatása mellett a NetherRealm a Summer Game Festen egy csapatnyi új karaktert is megerősített.

 

 

Ahogyan azt sejtettük, a Mortal Kombat 1 a Summer Game Festre a játékmenet első pillantásával húzott be. Továbbá megerősített egy maroknyi új karaktert a játékosok listájára. Mint sokan tudják, a Mortal Kombat 1 egy új, Liu Kang tűzisten által létrehozott univerzumban játszódik. Ez furcsán békésnek tűnt, mielőtt valami új háború érkezett a küszöbére. Úgy tűnik például, hogy Scorpion és Sub-Zero régóta tartó rivalizálása eldőlt.

Az új trailerben a rajongók betekintést nyerhetnek a Mortal Kombat 1 különböző játékrendszereibe, többek között a halálesetekbe, a Kameo Fighter rendszerbe és még sok-sok másba.

A trailer után a házigazda Geoff Keighley a Mortal Kombat társalkotóját, Ed Boon-t üdvözölte a színpadon, hogy további betekintést és információkat adjon. Amikor az új Kameo Fighter rendszerről kérdezték, Boon elárulta, hogy a játékosok a fő választásuk után egy másodlagos listáról választhatnak egy Kameo Fightert. Ez a második karakter hozzáférést biztosít a játékosnak egy klasszikus harcos mozdulatsorához. Így két különböző Kombatant képességeit kombinálhatják.

Boon a továbbiakban elmondta, hogy a játékosok egyetlen gombnyomással megidézhetik a Mortal Kombat Kameo Fightereit. Ha a játékos egy bizonyos irányba nyom egy gombot, miközben a Kameo partnerét hívja, akkor egy másik támadást fog végrehajtani. Boon szerint a játékosok képesek lesznek kombókat végrehajtani a fő harcosukkal. A játékosok azonban csak bizonyos számú alkalommal lesznek képesek erre. Ugyanis egy mérő korlátozza, hogy a Kameo Fighterek milyen gyakran hívhatók ki.

Végül Boon elárulta, hogy néhány Kameo Fighter opció átfedésben lesz a játék fő játékoskeretével.

Ahogy az várható volt, a harc ugyanolyan brutális, mint bármelyik korábbi játékban. Rengeteg vér folyik, csontok törnek el, és őrült képességek mutatkoznak.

 

 

Mortal Kombat 1

 

 

Régi arcok az új Mortal Kombat 1-ben

 

A Mortal Kombat 1 debütáló trailerével megerősítette Scorpiont, Sub-Zerót, Liu Kangot, Raident, Kung Laót, Kitanát, Mileenát, Johnny Cage-et és Shang Tsungot. Most ez kibővült egy válogatott csapattal a szeretett visszatérő karakterek közül. Ezek közé tartozik, mint fő harcosok, Kameo harcosok, vagy ezek kombinációja. A következő karaktereket erősítették meg a Summer Game Festen:

  • Kenshi
  • Goro
  • Jax
  • Kano
  • Sonya Blade
  • Stryker

 

Immár tényleg nincs más dolgunk, mint várni, mikor próbálhatjuk ki végre a játékot!

Forrás: YouTube (1, 2)

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu