Mortal Kombat 1: vajon ki az a titokzatos karakter, akinek a visszatérésre Ed Boon utalgat?!

A Mortal Kombat 1 társ-alkotója, Ed Boon újra itt van, és egy rejtélyes közösségi média poszttal újabb találgatásokat indított el az MK 1 szereplőlistájával kapcsolatban.

 

 

A Mortal Kombat társalkotója, Ed Boon újabb rejtélyes utalást tett közzé a Mortal Kombat 1 kapcsán. Ezúttal arra célzott, hogy régi karakterek térnek vissza az arénába.

A rajongók természetesen izgatottan várják, hogy a Mortal Kombat 1 új status quója alatt hogyan mutatkoznak be a már ismert karakterek.

Liu Kang és Shang Tsung mellett a múlt havi MK 1 teaser sok mindent megerősített. Olyan rajongói kedvencek térnek vissza az új univerzumba. Olyanok, mint Sasori, Sub-Zero, Kung Lao, Kitana hercegnő és Mileena. Emellett a Mortal Kombat alapembere, Johnny Cage is szerepel majd a játékban. Ráadásul egy alternatív skinnel, amelyet a híres akciósztár Jean-Claude Van Damme-ról mintáztak. Természetesen még mindig rengeteg lehetőség van arra, hogy a MK 1-ben a múltbeli Kombat-játékosok előbukkanjanak az árnyékból. Különösen az e heti Summer Game Festen bemutatott új gameplay trailerrel.

A Mortal Kombat társ-alkotója, Ed Boon nemrég egy titokzatos új Twitter-bejegyzéssel adott újabb táptalajt a Mortal Kombat 1 névsorával kapcsolatos spekulációknak. Boon korábban már többször is kapcsolatba lépett a Mortal Kombat-rajongókkal a közösségi médiában. Legutóbb az 1997-es Mortal Kombat 4 karakterválasztó képernyőjét osztotta meg. Arra célzott, hogy a képen látható karakterek közül néhányan „visszatérnek a játékba”.

Mindez arra késztette a Mortal Kombat-rajongókat, hogy elméleteket alkossanak arról, hogy Ed Boon az MK 4 szereplőlistájának mely tagjaira utal legújabb tweetjében. A sárkány emoji jelenléte miatt egyesek azt találgatják, hogy a gyíkszerű nindzsa Reptile diadalmasan visszatérhet, miután az MK 11-ben nem volt jelen. Mások úgy vélik, hogy Reiko, Shao Khan hűséges tábornoka, akiről egykor úgy hitték, hogy az Outworld zsarnok újjászületett, lesz az MK 1.

A harmadik lehetőség Jarek, a Fekete Sárkány klán brutális tagja, akinek jelenléte azt jelezheti, hogy a gonosztevő Kano is visszatér.

Az MK 1 rebootolt világában bármi lehetséges. Ed Boon a legutóbbi MK-val kapcsolatos közösségi média posztjaival tovább szítja a rajongói spekulációk tüzét. További válaszokat kaphatunk arra, hogy kik fognak újra feltűnni a Mortal Kombat 1-ben a játékról szóló, a Summer Game Festen a hét végén bemutatott gameplay trailer során. Ám egyelőre a játékosok csak találgathatnak, hogy mely MK 4 harcosok szerepelhetnek a Mortal Kombat következő részében.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu