Viszonylag alacsony rendszerigényekkel bír PC-n a Remnant II [VIDEO]

A Gunfire Games nem siette el a játékával kapcsolatos rendszerigények közlését.

 

Nézzük is a rendszerigényeket, amit Steamen és az Epic Games Store-on is megtalálhatunk.

 

Minimum rendszerigény:

  • Operációs rendszer: Windows 10 (x64, verziószámot nem említettek)
  • Processzor: Intel Core i5-7600 vagy AMD Ryzen 5 2600, vagy jobb
  • Memória: 16 GB RAM
  • Videókártya: Nvidia GeForce GTX 1650 vagy AMD Radeon RX 590, vagy jobb
  • Szabad tárhely: 80 GB

 

Ajánlott rendszerigény:

  • Operációs rendszer: Windows 10 (x64, verziószámot nem említettek)
  • Processzor: Intel Core i5-10600K vagy AMD Ryzen 5 3600, vagy jobb
  • Memória: 16 GB RAM
  • Videókártya: Nvidia GeForce RTX 2060 vagy AMD Radeon RX 5700, vagy jobb
  • Szabad tárhely: 80 GB

 

Viszonylag alacsonynak mondható, de ez még változhat, ugyanis a Remnant II kiadót váltott, hiszen az első részt a Perfect World Entertainment adta ki, a The Game Awardson decemberben bemutatott folytatást pedig a Gearbox Publishing fogja, és belőlük bizony ki kell nézni, hogy a megjelenés előtt néhány nappal, sunyi, aljas módon Denuvót raknak, és nem egy játék esett át ugyanezen a forgatókönyvön (a The Callisto Protocol is ilyen volt tavaly év végén).

A lenti videó a Hunter (vadász) karakterosztályt mutatja be. A Hunter a nagy hatótávolságú, precíziós harcokra összpontosít. A perkek úgy vannak kialakítva, hogy minden találat számítson, és minden lehetőséget kihasználjon. Az egész a Dead to Rights elsődleges (Prime) perken alapul: a messze levő gyenge pontokat el tudja találni, amíg egy Hunter-képesség aktív, és meghosszabbítja annak időtartamát még a kezdeti értékeken túl is. A Prime mellett a Hunter rendelkezik a Marking nevű egyedi képességgel is, amikor a megjelölt ellenségek a falakon keresztül is láthatók, és érzékenyebbek az egész csapat kritikus találataira.

Az első képességük, a Hunter’s Mark aktív állapotában azonnal feltárja és megjelöli az összes ellenséget széles hatótávolságban a teljes csapatnak. Második képzettségük, a Hunter’s Focus, miközben pontosan céloznak (a jobbegeres célzókás célzásra gondolnak), a célpontjukat automatikusan megjelölik, ha lövés nélkül is fókuszban maradnak. Hatalmas bónuszokat kapnak a pontossághoz, a sebzéshez és a kritikus esélyük van arra, hogy a buff mindaddig aktív marad, amíg a Hunter céloz. Harmadik képességük, a Hunter Shroud lehetővé teszi, hogy azonnal az árnyékba bújjon, így könnyebben elkerülheti a sebzést mozgás közben. A Drop Shroud a közeli tartományban lévő ellenségeket jelöli meg, és erős távolsági és közelharci sebzésbuffot biztosít. Ha rövid ideig nem támad, azonnal újra elrejtőzik. A felszerelésüket a Long Shot teszi teljessé, amely növeli az összes lőfegyver hatékony hatótávolságát.

A Remnant II július 25-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu