Xbox Live Gold: itt az utolsó alkalom a díjmentes játékok beszerzésére, mielőtt végleg eltűnik!

Egy korszak hivatalosan véget ért. Az Xbox Live Gold közzétette az utolsó ingyenes játékok szelekcióját, mielőtt örökre elbúcsúzna a színtértől.

 

Ha valamiért lemaradtál volna róla, az Xbox Live Gold, húsz hosszú év után, végleg leáll és 2023. szeptember 1-jétől nem lesz elérhető. Helyette a Microsoft bevezeti az Xbox Game Pass Core-t, amely a Game Pass jelenlegi konzolos és Ultimate kiadásaitól független lesz. A Core csomag havi díja 9,99 dollár, amely magában foglalja az online többjátékos módot és a 25 címre kiterjedő Game Pass könyvtárhoz való hozzáférést. Aki hozzá szeretne férni a teljes katalógushoz, annak a drágább Console vagy Ultimate kiadásokat kell választania, amelyek magukban foglalják az első napon elérhető kiadásokat, mint például a hamarosan megjelenő Starfield. De ezt a döntést még nem kell most meghoznod. Az Xbox Live Gold továbbra is működik és éppen most dobta le az utolsó adag ingyenes játékokat.

Már hogy szóba hoztuk a Starfield-et, nézd meg a játék legújabb gameplay trailerét alább.

Az augusztusi csomag két játékból áll: a Blue Fire és az Inertial Drift. Mindkettő augusztus 1. és 31. között lesz elérhető, és a jelentések szerint együttes értékük 39,98 dollár. Ez nem éppen olyan kínálat, amitől elállna a lélegzeted. de hadd világítsam meg, hogy mit is tartalmaznak az egyes játékok.

A Graffiti Games által kiadott Blue Fire egy akció-kaland műfajú platformer, amely még 2021-ben jelent meg. A játékosok „Penumbra elpusztult világán utaznak keresztül, ahol változatos ellenségekkel, éles 3D platform kihívásokkal, küldetésekkel, gyűjtögethető tárgyakkal és még sok mással találkoznak.” Én személy szerint nagy rajongója vagyok a platformer játékoknak, de a Blue Fire még nem az a játék, amit eddig kipróbáltam volna. A játék azonban számos kihívást jelentő bossharccal és Zelda-szerű esztétikával büszkélkedhet – és nagyon szeretném kipróbálni.

Másrészt ott van az Inertial Drift, amelyet a PQube Limited fejlesztett, és 2020-ban jelent meg. Valószínűleg nem fogsz meglepődni, amikor megtudod, hogy ez egy arcade autóverseny játék. Az Inertial Drift, amely a 90-es évek retro jövőjében játszódik (igen, ez zavaró kifejezés), „teljesen új szintet képvisel az arcade autóversenyző műfajban – olyan vezetési élményt nyújt, ami valóban nincs hasonlója.

Forrás: GamingBible

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu