Az előző konzolgenerációra is meg fog jelenni a Star Wars Jedi: Survivor!

Ilyet mikor láttunk utoljára, hogy egy olyan AAA játék, mint a Star Wars Jedi: Survivor, amely két és fél évvel a konzolgeneráció kezdete után jelent meg, később az előző generációs konzolokra is megjelenik…? Ja, és már most utal a kiadó a folytatásokra…

 

Az Electronic Arts az első üzleti negyedéves jelentése során bejelentette, hogy az április 28-án PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-n Steamre, Epic Games Store-ra, és a régebben Origin néven futó EA Appre megjelent Star Wars Jedi: Survivorből előző generációs port is készül, így a 2013-as PlayStation 4-re és Xbox One-ra is el fogják hozni a játékot, és ilyesmit tényleg ritkán szoktunk látni, hiszen idén mégis tíz éves lesz a két konzol, és a Respawn Entertainment azt állította, hogy azért hagyta ki a régebbi konzolokat, hogy egy valódi kurrens-gen élmény legyen a folytatásból.

Az Electronic Arts sok pénzt lát a portokban, ugyanis már több millió játékos interakcióba lépett a Star Wars Jedi: Survivorrel, amivel több időt töltött már el a közönség, mint amit az első résszel, a Star Wars Jedi: Fallen Orderrel. A PlayStation 4-es, Xbox One-os verziónak nincs megjelenési időszaka, így kérdéses lesz, hogy miképp bírják majd működésre a játékot, ami PC-n nevetséges állapotban rajtolt el (és emiatt a Respawn is a bocsánatkérés.jpg taktikáját alkalmazta…). Az RTX 4000-es videókártyával rendelkezők a DLSS 3-as modot is használhatják, de ez a megoldás a PS4/X1 pároson nem lesz kivitelezhető!

Andrew Wilson, az Electronic Arts pedig így utalt a következő játékokra a Disney franchise-ában: „Természetesen szeretnék még többet látni a Jedi-franchise-ból, ez egy rendkívüli játék, amely egy rendkívüli történetet mesél el nekünk – és persze, ismétlem, lehet, hogy egy kicsit elfogultak vagyunk, de a közösségünktől kapott visszajelzések és a termék minősége alapján úgy érezzük, hogy ez az egyik legnagyobb dobás a Star Wars-galaxisban idén, és valószínűleg még sokáig nagyon fontos része lesz a galaxisnak. És minden bizonnyal, ahogy a PlayStation 4-re és az Xbox One-ra is elhozzuk, úgy gondoljuk, hogy lesz még egy kis lökés a franchise számára.”

Mivel a Disney is nagy sikerekről beszélt a Star Wars Jedi: Survivor kapcsán, a szituáció nem meglepő.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Grabbing controllers since the middle of the nineties. Mostly he has no idea what he does - and he loves Diablo III. (Not.)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu