Lehet, hogy a Hogwarts Legacy 2 nem is „igazi” Hogwarts Legacy 2 lesz?!

A lehetséges Hogwarts Legacy folytatás nem valószínű, hogy pusztán az iskolai élmények ismétlődése lenne, ennek számos oka van.

 

Sok Hogwarts Legacy rajongó izgatottan várja, hogy mi jön a varázslatos nyílt világú RPG játékban, sokan további tartalmat vagy folytatást remélnek. Bár a DLC (letölthető tartalom) jelenleg nem valószínű, a Hogwarts Legacy folytatása erős lehetőség. Azonban, hogy milyen formában kerülne megvalósításra, nem világos, ami azt jelenti, hogy a rajongók nem feltétlenül láthatnak visszatérést a Hogwarts iskolai élményéhez egy esetleges ‘Hogwarts Legacy 2’-ben.

Az utóbbi időben hallani lehetett arról, hogy a Hogwarts Legacy csapata dolgozik egy új, nagy presztízsű AAA című játékon, ami egy másik Harry Potter játék lehet. Tekintettel a Hogwarts Legacy hatalmas sikerére és népszerűségére, meglepő lenne, ha az Avalanche Software nem dolgozna tovább a témában. Azonban, mivel a Hogwarts Legacy már nagyrészt az iskolai élményre összpontosít, felvetődik a kérdés, hogy milyen más Harry Potter fantáziákat fedezhet fel a stúdió egy folytatásban.

Az Avalanche Software által rekreált Hogwarts Kastély kiváló visszajelzéseket kapott az elképesztő részletgazdagsága miatt, beleértve a Hogwarts Legacy-ban észrevétlen maradt kastély részleteket is. A játékosok részt vehettek a legtöbb órán, például Herbology, Potions és Defense Against the Dark Arts, ahol megtanulták a játék varázslat és bűbáj mechanikáját. Bár néhány játékos több tanórát szeretne, a játék nagyrészt lefedte az iskolai élményt, így beteljesítette a legtöbb játékos Harry Potter álmát, hogy diákként játsszon a Hogwartsban.

Lehetőség van arra is, hogy a játékosok visszatérjenek hatodik vagy hetedik évfolyamukra a Hogwarts Legacy diákjaként, de ehhez több felfedeznivalót és teendőt kellene biztosítani a játékosok számára a Hogwarts falain belül és kívül, hogy elkerüljék az ismétlődő játékmenetet, így egy igazi folytatás kevésbé valószínű.

A folytatás több titkos helyszínt is felfedhet a Hogwarts Legacy-ben, amelyeket esetleg a szellemek segítségével lehetne elérni. Ikonikus, még be nem járt területek, mint a Titkok Kamrája, sok játékos kívánságlistájáról kipipálhatnának sok mindent, és a többjátékos küldetések és egyéb tevékenységek is alaposan feldobhatnák az élményt, különösen, ha a Quidditch is megjelenik. Ugyanakkor, a visszatérés a Hogwartsba talán jobb lehetőségeket kínálhat a játékosok számára, ha más módon és ritkábban történik meg, például egy nem-diák szerepében, vagy egy teljesen más korszakban.

A Hogwarts Kastély a franchise csúcspontja, így értelmes, ha megjelenik egy Hogwarts Legacy folytatásban valahol. Azonban, ez nem feltétlenül kell, hogy diákszemmel történjen. Ha a játékosok felnőtt boszorkányokká vagy varázslókká válnak a választott karrierjükben, mint például Auror, akkor rövid időre visszatérhetnek a Hogwartsba, hogy felderítsenek egy bűnügyi tervet. A játék összekötheti ezt az összes Hogwarts Legacy végkimenetellel, ahogy a játékosok a hagyatékukkal, az ősi mágia és az elhagyatott raktárakkal foglalkoznak. Egy érettebb, globális szerepben való játék lehetőséget adhat a játékosoknak, hogy több ikonikus helyszínt is meglátogassanak a Harry Potter és a Fantasztikus Bűbájok filmekből, mint például a Mágiaügyi Minisztérium és a Diagon Alley Londonban, vagy a MACUSA épülete New York Cityben.

A folytatás számára a játék múltjában is lehetnek utalások, például a Merlin Trials, egy olyan Hogwarts Legacy tevékenység, amelynek prequel potenciála van. Játék karakterként vagy Merlin barátjaként játszani, betekintést nyújthat a mitológiába és a Harry Potter univerzumába. Alternatív módon, a tanterv alakításának lehetősége a Hogwarts iskolai álmokat teljesítheti, miközben mégis megőrzi a játék nevét és kiemeli a fontos hagyatékokat. Összességében, a Hogwarts Legacy folytatás számos izgalmas úton túlléphet az iskolai élmény egyszerű újragondolásán, így remélhetőleg próbálkozik a dolgok felrázásával.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu