Kiszivároghatott az Assassin’s Creed Jade játékmenete?!

A Ubisoft készülő mobiljátékának, az Assassin’s Creed Jade-nek a játékmenetét bemutató gameplay felvételek idő előtt kiszivárogtak a netre a játék jelenleg is zajló zárt bétájából.

 

 

Az Assassin’s Creed Jade gameplay felvételei szivárogtak ki online a fejlesztés alatt álló mobiljáték folyamatban lévő zárt bétájából. A Ubisoft jelentős számú Assassin’s Creed játékon dolgozik, amelyek a következő években fognak megjelenni. Az Assassin’s Creed Jade kifejezetten iOS és Android készülékekre készül. Ez az eddigi legambiciózusabb AC harmadik személyű akciójáték mobilon.

Az Assassin’s Creed franchise-nak hosszú története van mobileszközökön, egészen az első mobil spin-off Assassin’s Creed: Altair’s Chronicles 2008-as megjelenéséig.

Az Assassin’s Creed Jade a Ubisoft eddigi legambiciózusabb mobilprojektje. Bár a mobileszközök teljesítménye még mindig korlátozott, a Ubisoft azon dolgozik, hogy az ACJ a lehető leghitelesebben feleljen meg a rajongók elvárásainak a franchise akcióját illetően – néhány kikötéssel együtt. A játék zárt bétájáról kiszivárgott felvételeken már láthatóak a Ubisoft erőfeszítései. A játékmenet egy kiterjedt nyílt környezetet, történetvezérelt küldetésszerkezetet, lopakodó nyomozást és gyors tempójú harcot mutat, amelyben fegyvercserékkel, közelharci és távolsági fegyverekkel egyaránt részt vehetünk.

Az Assassin’s Creed Jade kiszivárgott gameplay felvételei közel 90 percig tartanak. Több küldetést is felölel. Ezekben az új Assassin’s Creed főhőse településeket próbál felszabadítani a megszálló Xiongnu erők alól. A játékos a videó során 16-ról 19-re lép szintet. Továbbá feloldja a tehetség képességfa csomópontjai. Megmunkálja és fejleszti fegyvereit és felszereléseit. Összességében széles körben bemutatja az Assassin’s Creed Jade játékmenetét. A játékban persze még mindig vannak korlátozások, mivel a játék mobil platformokra korlátozódik.

Az érintőképernyős irányítás a képernyő jobb oldalán látható, tucatnyi gombelem zsúfolja a felhasználói felületet, és nagyon valószínű, hogy az ACJ a Diablo Immortalhoz hasonlóan monetizált fejlődési rendszerrel fog rendelkezni.

Ez hasonlít egy teljes prémium Assassin’s Creed-élményhez, de mégis figyelemre méltó módon különbözik.

Tisztázni kell, hogy a játékból kiszivárgott játékmenet-felvételek a játék bétájából származnak, és még változhatnak. Az, hogy a felvételek kiszivárogtak és nézhetőek maradnak, meglepetés. Mégis, tagadhatatlan, hogy a Ubisoft és fejlesztőpartnere az ACJ esetében lenyűgöző munkát végzett az Assassin’s Creed élményének ilyen mértékű visszaadásával.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu