Baldur’s Gate 3: végre megérkezhet a játékba ez a várva várt funkció?!

A Larian Studios megszellőztette, hogy az egyik legjobban kért funkció érkezhet az új Baldur’s Gate 3 frissítésben!

 

 

Mi az a dolog, amit te, mint Baldur’s Gate 3 játékos, már régóta szeretnél? Nem, nem a több romantikus lehetőség. (Bár abból sosem elég…) Hanem: a játékbeli karakter későbbi testreszabása! Végül is úgy tűnik, eljutottunk idáig.

Valljuk meg: a karakterkészítés minden RPG egyik legszórakoztatóbb része. Ahogy egy Redditor így viccelődött: „Ha nem töltesz legalább 12 órát a karakteralkotással, akkor játszol egyáltalán a BG3-mal?”

Legyünk őszinték, több százan töltöttetek már több időt a karakteralkotó képernyőjén, mint a játékban, ami azt jelenti, hogy ha egy részlet később nem lesz a helyén, valószínűleg dührohamot kaptok.

Az, hogy később megváltoztathatod a karaktered kinézetét, sok játékos vágya. Köztük az enyém is. A BG3 hihetetlenül részletes karakterkészítővel rendelkezik a játék elején. Ám ha egyszer eldöntötted, hogy milyen külsőt szeretnél, akkor az be van rögzítve, és meg kell tartanod.

A félelem, hogy újra kell indítani a játékot, és újra át kell élni a tutorialt, valós. Ezért pl. a Starfield megerősítette, hogy a későbbi testreszabás is elérhető lesz. Ez egy okos lépés, amit a Lariannak talán már korábban is meg kellett volna fontolnia. Azonban, mivel a játék mennyire jól megy, ez aligha jelentett törést a PC-s játékosok számára.

Most amikor egy ilyen rajongó így tweetelt: „Uram, kérem, engedje meg, hogy megváltoztassam a játékban a kinézetemet. KÖNYÖRGÖM!!!”, a BG 3 kiadói igazgatója, Michael Douse rejtélyesen azt mondta, hogy „kifőzünk valamit”.

A dolgok bármit jelenthet. De figyelembe véve, hogy Douse időt szakított arra, hogy válaszoljon a tweetre, valószínűtlennek tűnik, hogy a Larian viccnek szánta. Ennek ellenére, amíg a dicsőséges első frissítés nem élesedik – egy olyan javítás, amely állítólag „gigantikus” listát tartalmaz a változásokról – addig csak várhatunk. Hamrosan meglátjuk.

Forrás: X, Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu