Újabb DC mozis projektet kaszálhatott el a Warner Bros.?!

MOZI HÍREK – Egy Batman-karakter várva várt szólófilmjét a jelek szerint nem folytatnak a Warner Bros.-nál – ez a legújabb DC-projekt, amit töröltek.

 

 

A LEGO Batman Movie rendezője, Chris McKay Nightwing-filmje kiábrándító frissítést kapott, amit a DC-rajongók már megszokhattak. A Warner Bros. mindig is nehezen jutott ki a DC-filmjeivel a fejlesztési fázisból. A Flash-t 2014-ben, a Black Adam-et pedig 2007-ben jelentették be először. Ezek a filmek is csak a közelmúltban kerültek a mozikba. Ráadásul a Warner Bros. és a Discovery fúziója minden fejlesztés alatt álló projektet felrázott.

További változásokat hozott, amikor James Gunnt és Peter Safrant nevezték ki a DC Studios társ-vezérigazgatóinak, és úgy döntöttek, hogy a DCEU-t újraindítják a készülő DCU-ban.

A The Wrap munkatársa, Umberto Gonzalez nemrég megerősítette, hogy a Nightwing-film is a törölt DC-projektek között van. Gonzalez a Home of DCU egyik posztjára válaszolt, amelyben azt írta: „Remélem, Chris McKay még dolgozhat a Nightwing-filmjén”. Gonzalez nem köntörfalazott a válaszában, amikor azt mondta: „Ez a projekt halott”. McKay rendezte a The LEGO Batman Movie-t, és 2017-ben aláírt egy élőszereplős Nightwing-film irányítására a DCEU számára. A filmnek a Ben Affleck Batman-filmjéhez kellett volna kapcsolódnia. Ám megváltoztatták, hogy valószínűleg egy szólófilm legyen, amely kevéssé kapcsolódik a DCEU többi részéhez.

2021 júniusában Mckay azt mondta, hogy a Nightwing még mindig a fejlesztési pokolban ragadt a Warner Bros-nál. Egy kis reményt is adott a filmnek, amikor a DC bejelentette, hogy olyan filmeket adnak ki az HBO Maxon, mint a Batgirl és a Blue Beetle. Remélte, hogy ez esélyt ad neki a film elkészítésére. A Batgirl azonban annak ellenére, hogy elkészült, sosem került a mozikba. A Blue Beetle pedig kiábrándító eredménnyel debütált a kasszáknál..

Amikor Gunnt a DC Studios élére helyezték, konkrét terve volt a cég jövőjét illetően. A rajongók csalódottak, hogy Nightwinget kivágták.

Akarakter már egy ideje népszerű volt, és a népszerűségét növelte a jól fogadott szóló képregénysorozata, valamint a más médiumokban, például a Gotham Knightsban, a Titánokban és a Harley Quinnben való megjelenései.

Sajnos Mckay Nightwing-filmje nem fog elkészülni. Ám remélhetőleg a rajongók láthatják Nightwingot a nagyvásznon a DCU-ban és esetleg a The Brave and The Boldban.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu