PlayStation Plus: kiszivárgott az egyik szeptemberi ingyenes játék!

A PlayStation Plus-előfizetők 2023 szeptemberében körülbelül három ingyenes játékot kapnak, de egy cím már a bejelentés előtt kiszivárgott.

 

 

Korán kiszivárgott egy ingyenes PlayStation Plus havi játék 2023 szeptemberére. Az előfizetők ugyanis a 2022-es Saints Row-val játszhatnak majd ingyenesen. A PS Plus-tagok minden szinten havonta körülbelül három játékot kapnak az előfizetési szolgáltatás részeként. A felhasználók mindaddig hozzáférnek ezekhez a címekhez, amíg előfizetve vannak.

A Sony 2023 augusztusában néhány figyelemre méltó játékkal bővítette a PlayStation Plus-t, mivel a felhasználók mostantól a Death’s Door, a Dreams és a PGA Tour 2K23 játékokkal is játszhatnak a tagságukkal. A játékosoknak szeptember 4-ig van lehetőségük arra, hogy ezeket a játékokat a fiókjukba töltsék, utána a következő havi kínálat váltja fel őket.

Most kiszivárgott egy cím, amely 2023 szeptemberében érkezik a PS Plushoz, mivel úgy tűnik, hogy a játékosok a 2022-es Saints Row-val játszhatnak majd.

A kiszivárgás a Dealabs felhasználójától, billbil-kun-tól származik. Megerősíti, hogy a PlayStation Plus előfizetők mindhárom szintjén szeptemberben ingyenes havi játékként hozzáférhetnek a Saints Row-hoz. A szivárgás szerint a játékosoknak szeptember 5. és október 3. között lesz lehetőségük hozzáadni a Saints Row-t a fiókjukhoz. A Billbil-kun korábban is nagy pontossággal szivárogtatta ki a PS Plus ingyenes játékait. Ám úgy tűnik, hogy az elmúlt hónapokban nem szivárogtatták ki a felhozatalt. Ettől függetlenül a játékosoknak minden kiszivárgást és pletykát érdemes félretenniük. Jobb megvárni, amíg a Sony hivatalosan is bejelenti a 2023 szeptemberére szóló PS Plus ingyenes havi játékokat.

A 2022 augusztusában megjelent Saints Row a franchise teljes rebootja. Megjelenéskor azonban nem kapott jó kritikákat. A Saints Row PS5-ös verziója a Metacriticen 61-es kritikai pontszámot kapott. A felhasználói pontszám pedig jóval alacsonyabb, 2,9-es. A Saints Row a történet, a karakterek és a látvány miatt kapott kritikákat. Úgy tűnik, a játékosok sokféle technikai problémát is tapasztaltak.

Összességében úgy tűnik, hogy a rajongók nem voltak elégedettek ezzel a reboottal, de a PS Plus megjelenése lehetővé teheti, hogy sokkal szélesebb közönséghez jusson el.

Megjegyzendő, hogy a Saints Row egyike annak a három játéknak, amely 2023 szeptemberében érkezik a PS Plushoz. A kiszivárogtató billbil-kun megemlítette, hogy a maradék két játékot nem tudják megerősíteni. Így a tagoknak talán meg kell várniuk, hogy a Sony nyilvánosságra hozza a teljes felhozatalt. Az ingyenes havi játékok általában tisztességes címválasztékot kínálnak, így a másik két helyre indie-játékok vagy sportcímek kerülhetnek, hogy kiegészítsék a gyűjteményt.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu