Rombolható környezetekkel rendelkezik az Assassin’s Creed: Codename Red?

Miközben a Ubisofttól egy hónap múlva megjelenik az Assassin’s Creed: Mirage, a francia kiadó egyszerre több AC-vasat tart a tűzbe.

 

Az egyik az Assassin’s Creed: Codename Red (tehát ez még nem a végleges név; ez egy nyílt világú, RPG stílusú, a feudális Japánban játszódó játék a Ubisoft Quebectől), a másik pedig az Assassin’s Creed: Codename Hexe (a Ubisoft Montréaltól származó, sötétebb elképzelés az európai boszorkányvadászat során). A pletykák szerint az előbbi hamarosan be is lesz mutatva.

Már hallottuk, hogy az Assassin’s Creed: Codename Red főleg a lopakodásra fog építeni, és nem kizárt, hogy pár elemet átvesz a Splinter Cellből (ezzel is ismét foglalkozik a Ubisoft, ne felejtsük…), így lehetőség lesz az árnyékba elbújni. Tom Henderson viszont ennél többet is közölt a még részletesebben be sem mutatott játékból. Szerinte a játék elpusztítható környezettel is rendelkezni fog. Ha kombináljuk a lopakodást a rombolással, akkor kivághatjuk, vagy áttörhetjük az ajtókat, hogy közelebb juthassunk az ellenfeleinkhez, akiket így meg is lepve letámadhatunk, ha épp az ajtó közelében tartózkodnának. Henderson gyorsan hozzátette, hogy ne számítsunk a Battlefieldben látott rombolhatóságra, így nem lehet csak úgy minden falon áttörni. Inkább arra gondoljunk, hogy a környezet sokkal több interakcióra ad lehetőséget.

Henderson szerint az Assasin’s Creed: Codename Red két főhőssel rendelkezik, és játékmenetük merőben eltérő lesz. Egy szamurájt, továbbá egy női shinobit/ninját kapunk szerinte. A női karakterről nem sokat tudni, de a férfiről azt hallotta, hogy egy afrikai menekült, és egy valódi karakteren, Yasukén alapul. Ő volt az első legkorábban dokumentált, fekete bőrszínű szamuráj, és ő erőből fog támadni, míg a hősnő inkább agilisebb lesz.

Henderson szerint az Assassin’s Creed: Codename Red bemutatója 2024 elején érkezik, és a megjelenését a Ubisoft a 2024 év végi rohamba tervezi PlayStation 5-re, Xbox Series-re, és PC-re, és ez lesz állítólag az AC: Infinity első eleme. Remélhetőleg ez meg is valósul, miközben a Skull & Bones nevetségesen csúszik már évek óta. Henderson információi nem hivatalosak!

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu