Twisted Tower: a BioShock és a Willy Wonka szerelemgyereke? [VIDEO]

A Pinstripe kapcsán ismerhető Atmos Games játéka bevallottan ezt a két franchise-ot ötvözi.

 

A Twisted Towerben tehát a BioShock találkozik Willy Wonkával. Másszunk fel a folyamatosan változó 1920-as évekbeli játékshow őrült tornyán, ahol minden egyes kanyargós emelet különböző ösvényeket kínál, rémisztő ellenségeket kell lemészárolni, és eközben nyomokat találunk a sötét múltunkról. Fel tudunk-e jutni a csúcsra, hogy főszereplőnk szerelme a karunkba hulljon? Szóval a világ legvéresebb játékshowjában vehetünk részt, de emiatt jogos lehet a kérdés, hogy eléggé szerencsések vagyunk-e, hogy túléljük a találkozásokat a torony démonaival.

Úgy jutunk be a játékshow résztvevői közé, hogy találtunk egy bársonyjegyet, így csatlakozhatunk a világ leghíresebb játékkészítőjéhez, Mr. Twisterhez a folyamatosan változó Twisted Towerben, ahol rajtunk áll, hogy melyik utat választjuk, de a folytatólagos változás miatt érdemes lesz folyton résen lennünk. A kísérteties történet főszereplője egy tinédzser fiú 1922-ben, aki azért vesz részt a küzdelmekben, hogy megfeleljen kiválasztottjának, ugyanis a gyerekkori szerelmes élőben nézi az eseményeket.

Halálos csapdák, zárt ajtók, illetve a gyermekműsorok által ihletett ijesztő ellenségek várnak ránk, és ezeket mind Mr. Twister irányítja. Gyűjtsük össze a pénzkötegket, hogy új fegyvereket és képességeket vásárolhassunk, és így több esélyünk lesz felfedezni a Willy Wonka csokoládégyára és a Bioshock által inspirált rejtélyes tornyot, amelyben több évszázados rejtély, illetve a saját sövét és csavaros múltunk vár ránk.

A Twisted Towers kiadója a 3D Realms, és mivel ők is az Embracer Group alá tartoznak, úgy tűnik, hogy a konglomerátumon belüli átszervezések és leépítések őket nem nagyon érintették olyan súlyosan, miután a szaúdi Savvy Games-szel tervezett 2 milliárd dolláros megállapodás nem született meg. A belső nézetes lövöldözős játékot jelenleg csak PC-re (Steam) jelentették be, így nem biztos, hogy konzolokra is megjelenik-e. A megjelenési dátum egyáltalán nem ismert, de 2023-ban szinte biztosan nem fogjuk látni. Ha szerencsénk van, valamikor 2024 során érkezik.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu