A Halloweenre készül a Silent Hill: Ascension [VIDEO]

A Konami és a Genvid kitűzte, hogy mikor debütál a Silent Hill egyedi elképzelése.

 

iOS-en (Apple App Store), Androidon (Google Play Store), illetve internetes böngészőből is azonos időpontban debütál a Silent Hill: Ascension, közölte a Genvid a weboldalán. A Silent Hill: Ascension egy izgalmas, új, interaktív streamelt sorozat, ahol a közösség többi tagjával együtt mi is befolyásolhatjuk a Silent Hill hiteles történetét. A sorozat több főszereplőt követ a világ különböző helyszíneiről, akiket új és félelmetes Silent Hill-szörnyek gyötörnek.

Az árnyékban lapulva ezek a szörnyek azzal fenyegetnek, hogy felemésztik az embereket, gyermekeiket és egész városokat, miközben a sötétségbe vonzzák őket mind a közelmúltban elkövetett gyilkosságok, mind a régóta elfojtott bűntudat és félelmek. Csatlakozzunk ehhez a magával ragadó utazáshoz, miközben döntéseink alakítják a történetet; ezek a döntések a megváltás, a szenvedés vagy a kárhozat megragadó pillanataihoz vezetnek.

Napi élő történetjelenetekre számíthatunk a Silent Hill: Ascensionben, ahol minden nap más és más lesz, mint az előző, köszönhetően a franchise rajongói által meghozott döntéseknek, és emellett igény szerint bepótolhatjuk a lemaradást! Nézzünk szembe együtt a traumával. Ez a friss, idegőrlő sorozat lehetővé teszi a milliókból álló közönség számára, hogy segítsen a karaktereknek túlélni vagy megváltoztassa a karakterek sorsát, és mindehez lenyűgöző grafika párosul, így mobilon és PC-n egyaránt könnyedén elmerülhetünk a közel két és fél évtizede futó franchise borzalmaiban.

A Silent Hill: Ascension október 31-én debütál iOS-en, Androidon, illetve internetes böngészőben, de az időzónákból adódó eltérések miatt errefelé már november 1-jén indul el a sorozat, magyar idő szerint hajnali három órakor. (Azért ez az időpont jobban passzol a franchise-hoz, mint a nyugati parti este hat óra; ám napi szinten ezt az időpontot tartani már húzós lenne, hacsak nem éjszakai műszakot húzunk le.) Már csak az a kérdés, hogy vajon mennyi ideig fog tartani a projekt, hiszen erről még nem sokat közölt a Konami és a Genvid.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu