Lies of P: ha az álláshirdetés nem hazudik, érkezhet a DLC!

A Lies of P, a dél-koreai Neowiz izgalmas alkotása, a játékosok számára egy sötét, de varázslatosan újragondolt Pinokkió-történetet hozott a soulslike műfaj keretei között. A játékot szeptemberben dobták piacra, és azóta egy hűséges rajongótábor gyűlt köré, akik alig várják, hogy új kihívásokkal és kalandokkal bővüljön a már így is lenyűgöző játékélmény. Úgy tűnik, a Neowiz már dolgozik is a folytatáson, egy friss álláshirdetés ugyanis arra utal, hogy hamarosan érkeznek az új tartalmak.

 

A Lies of P szeptemberben debütált, és a dél-koreai Neowiz stúdió által fejlesztett játék azonnal a szívünkbe lopta magát. A soulslike műfajra jellemző kőkemény kihívások mellett a játék egy sötét steampunk világba repít minket, ahol Pinokkió klasszikus meséjének egy új, izgalmas változatát élhetjük át. A játékosok már most várják a folytatást, és úgy tűnik, a fejlesztők is lázban égnek: egy nemrégiben napvilágot látott álláshirdetés szerint már dolgoznak a játékhoz érkező kiegészítőn.

Az álláshirdetés a Neowiz koreai weboldalán jelent meg, és az Okami Games szúrta ki először. Az álláshirdetésben a Lies of P játékra utaló „DLC fejlesztése tervben” kifejezés bukkant fel, ami egyértelművé teszi, hogy a fejlesztők már a következő lépéseken dolgoznak. Bár sokféle tartalom érkezhet a kiegészítőben – új külsők, fegyverek vagy akár egy teljesen új történeti szál – a legvalószínűbb, hogy egy komplex sztori kiegészítővel bővül a játék. A Neowiz korábbi ígéretei szerint hamarosan egy útitervet is közzétesznek, amelyben bemutatják, milyen új tartalmakkal bővül a játék a közeljövőben.

A Lies of P szeptember 12-én jelent meg PC-n és konzolokon, és a játékosok már most nagy várakozással tekintenek a jövőbe. A játékban elrejtett utalások már a folytatást sejtetik, de a friss álláshirdetés szerint előbb egy kiegészítővel bővül a játék, amely új fejezetekkel gazdagítja a már így is lenyűgöző történetet.

Forrás: Okami Games

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu