Assassin’s Creed: Forgotten Temple: a széria egyik legkedveltebb hőse tér vissza ebben a történetben! [VIDEO]

Az Assassin’s Creed: Forgotten Temple megdönthetetlen bizonyíték arra, hogy Edward Kenway megérdemel egy folytatást, és a rajongók egyetértenek vele.

 

 

2013-ban a Ubisoft megáldott minket a valaha készült egyik legjobb Assassin’s Creed játékkal, az Assassin’s Creed IV: Black Flaggel. A játék bemutatta nekünk a sorozat egyik legjobb főszereplőjét, a legendás Edward Kenwayt. Valamint elvitt minket a gyönyörű Karib-tengerre, igazán kellemes hátteret teremtve a kalandhoz. Edward most a Forgotten Temple című webtoon-ban tér vissza.

A Black Flag rajongói örömmel hallhatják, hogy a hírek szerint egy teljes körű remake készül a játékhoz, bár sokan még mindig reménykednek egy igazi folytatásban, amely folytatja Edward történetét, és esetleg a Kenway családfa más történeteibe is elvezet.

Ezeket a reményeket részben egy új webcomic, az Assassin’s Creed: Forgotten Temple is kielégítette. Ugyanis utóbbi Edward Kenway kalandjait követi, méghozzá Kínában.

Tény, hogy ez nem az a videójátékos folytatás, amire a rajongók vágytak. Ám legalább bebizonyosodott, hogy van közönsége a jövőbeli Assassin’s Creed-játékoknak, amelyek a kalózok életét átveszik a világukba és a játékmenetükbe.

Ez már a YouTube-on néhány hónapja sugárzott teaser trailerből is kiderül. A kommentszekció tele van Edward Kenway támogatóival. Közülük sokan sajnálják, hogy a fővonalbeli játékokban ilyen hamar véget ért a története. Pedig az egy egészen fantasztikus befejezés volt, és az egyik legemlékezetesebb a sorozatban.

„Edwardnak szüksége van egy folytatásra, az egész Kenway családnak” – olvasható az egyik kommentben, míg egy másik hozzátette: „Edwardot látni emlékeket hoz vissza, annyi nosztalgiát”. Egy felhasználó azt írta: „A franchise egyik legmenőbb bérgyilkosa WEBTOON-adaptációt kap! EZÉRT VAGYOK ITT.”

Lehet, hogy nem lesz újabb játék, de jó látni, hogy a legendás Edward Kenway visszatér a sorozatba, és remélhetőleg a rajongói fogadtatás megadja a Ubisoftnak a szükséges lökést, hogy néhány jó folytatással bővítse a történetét.

Az Assassin’s Creed: Forgotten Temple webcomic már most ingyenesen elérhető online!

Forrás: Webtoon, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu