BREAKING: már készülőben lehet a következő egyjátékos Halo kampány?! [VIDEO]

Egy friss pletyka szerint a Halo következő egyjátékos történetkampánya már fejlesztés alatt áll a 343 Industriesnál, és Unreal Engine-ben készül majd.

 

 

A következő egyjátékos Halo-kampány már fejlesztés alatt állhat. Legalábbis egy frissen felröppent pletyka szerint. A nagy múltú Halo franchise jövője jelenleg kérdéses. A fejlesztő 343 Industries állítólag átszervezte a 2021-es Halo Infinite mögött álló csapatot, miután a Microsoft nemrég elbocsátási hullámot indított. Joe Staten, az Infinite rendezője az év elején távozott. A Halo Infinite az elmúlt években továbbra is többjátékos támogatást kapott. Ám a jelentések szerint a 343 elvetette a korábbi terveit a további szóló kampányokról, amelyek Master Chief és új mesterséges intelligenciával rendelkező társa, a The Weapon történetét folytatták volna.

Ez nem jelenti azt, hogy a Halo története nem folytatódik egy teljesen új játékban, hiszen ugyanazok a bennfentes jelentések, amelyek szerint az Infinite megjelenés utáni történet DLC terveit törölték, azt is sugallják, hogy a 343 Industries egy vadonatúj Halo projektre készül.

A fejlesztő állítólag már a Certain Affinityvel, a Halo Infinite multiplayerében segédkező stúdióval együttműködve dolgozik egy új Halo multiplayer címen. Ez a Fortnite-hoz hasonló címek battle royale játékelemeit keveri majd a kivont lövöldözős mechanikával. A Tatanka kódnevű projekt állítólag az első olyan Halo-játék lesz, amely a 343 saját fejlesztésű Slipspace motorja helyett Unreal Engine-ben készül.

Lehet, hogy nem a Tatanka lesz az egyetlen új Halo projekt, ami a 343 Industries stúdiójában készül. Hiszen egy friss pletyka szerint a fejlesztő már javában dolgozik egy új egyjátékos kampányon. Ezt a hírt a Hoeg Law’s Bitcast livestream legutóbbi epizódjában osztották meg. A társ-műsorvezető Ains azt nyilatkozta, hogy hallott arról, hogy a 343 Unreal-alapú Halo-átalakítás részeként készül ez a kampány. Hozzátette, hogy nem tudja biztosan, mikor fog ez a kampány megjelenni, de úgy tippeli, hogy legalább még néhány évig nem.

Sem a Tatankáról, sem erről az újonnan pletykált Halo egyjátékos kampányról nem erősített meg semmit hivatalosan a Microsoft vagy a 343 Industries, de utóbbi fenntartotta, hogy a Halo franchise továbbra is az Xbox márka egyik sarokköve marad a közelmúltbeli elbocsátások és az Activision Blizzard Microsoft általi nagyszabású felvásárlása ellenére is.

Az biztos, hogy a Halo Infinite cliffhanger befejezése miatt a rajongók további egyjátékos tartalmakra vágytak. A Halo Wars 2 antagonistája, Atriox még több olyan Endless-erőt szabadított fel, amely az Infinite-ben Master Chiefet fenyegette.

Ha ezek a legújabb pletykák igazak, akkor ezt és a Halo Infinite más elvarratlan szálait a következő Halo egyjátékos kampányban vehetik fel. Amelyet állítólag az Unreal Engine 5 segítségével fejlesztenek. Addig is, a Halo Infinite játékosai még ezen a héten belevethetik magukat a közelgő Season 5 többjátékos tartalmába. Utóbbi tartalmazza a visszatérő Firefight módot és a rettegett Floodról mintázott új karakterkozmetikumokat.

Forrás: TweakTown, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu