Kiborította a bilit a The Walking Dead: Destinies – nem erre a fogadtatásra számítottak a fejlesztők!

A ma megjelent The Walking Dead: Destinies első játékosainak benyomásait követően a közösségi médiaplatformokon csak úgy ütik-vágják a játékot…

 

 

A The Walking Dead: Destinies megjelenési dátumának közeledtével kritikák vihara öntötte el a játékot a közösségi média platformokon. A rajongók csalódottságuknak és frusztrációjuknak adnak hangot a játék különböző aspektusaival kapcsolatban. Aggályokat fogalmazva meg a minőséggel és az általános játékélménnyel kapcsolatban.

A november 17-re tervezett The Walking Dead: Destinies hivatalosan ma kerül a polcokra. Az új cím egy magával ragadó, harmadik személyű akció-kalandjátéknak ígérkezett. Ebben a játékosok az AMC The Walking Dead című sorozatának ikonikus szereplőinek bőrébe bújhatnak, köztük Shane, Michonne, Carol, Rick és másokéba. A tévésorozat által inspirált játék magával ragadó élményt ígér azzal, hogy a játékosok újraírhatják a The Walking Dead történetét az 1. évadtól a 4. évadig. A játékosok kénytelenek döntő fontosságú döntéseket hozni, amelyek átformálják a cselekmény menetét, így egy egyedi és interaktív történetmesélési élményt nyújtanak, amely különbözik a sorozattól.

The Walking Dead rajongók számára kezdetben ígéretes tájat azonban beárnyékolja a játék által okozott nyilvánvaló csalódás, amelyben egyelőre mind a kritikusok, mind az első játékosok osztoznak.

Az X-en, a TikTokon és a Redditen elégedetlenkedő játékosok számos probléma miatt kritizálják a The Walking Dead: Destinies-t. Egy TikTok-felhasználó az animált jelenetek hiányát emelte ki. Megkérdőjelezte, hogy a fejlesztők hogyan ússzák meg ezt a döntést. Egyesek szerint a játék úgy néz ki, mintha nagyon alacsony költségvetésből fejlesztették volna. Míg mások kijelentik, hogy nem hajlandóak pénzt költeni egy szerintük nem kielégítő játékélményre.

 

Nem elég, hogy csalódás, de még kritikus bug is lehet a Destinies-ben?!

 

Egy ttas93 nevű Reddit-felhasználó azt állította, hogy olyan kulcsfontosságú karakterek hiányoznak, mint Andrea, Amy és Ed. Bizonyos, a trailerekben kiemelt vágóképek is hiányoznak. Míg mások nem fejezik ki meglepettségüket a végeredményen, azzal érvelve, hogy semmi jó nem származhat egy olyan trailerből, ami úgy nézett ki, mint egy mobiljáték.

A Destinies több mint 150 befejezési variációt ígért, a játékosok azonban csalódottságuknak adtak hangot az elsietett narratíva miatt, amely néhány óra alatt több évszakon keresztül halad előre.

Egy Shirrako nevű X-felhasználó játékhibákról is beszámolt. A PS5-ös verzió egy bizonyos szakasz után befejezhetetlenné vált. Ez arra utal, hogy a fejlesztők 50 dollárra árazták be a játékot, és hibás állapotban dobták piacra. Így már a befejezéshez is javításra van szükség. A Destinies számos ígérete mellett egy stresszrendszert is tartalmaz, ami a sorozatra jellemző túlélőelemeket tükrözi. Az első benyomások alapján a játékkal szembeni heves visszhang azonban kérdéseket vet fel a játék minőségével kapcsolatban. Valamint, hogy képes-e megfelelni a rajongók elvárásainak.

A kritikák hozzájárultak ahhoz, hogy az új Walking Dead videójátékkal kapcsolatban a megjelenés előtt negatív hangulat uralkodjon. Ahogy a rajongók online kifejezik csalódottságukat, a Destinies sorsa a játékvilágban bizonytalanná válik. A közelgő megjelenés miatt a fejlesztők előtt áll a kihívás, hogy a játékosok aggályait kezeljék. Valamint, hogy megmentsék a játék hírnevét a megjelenés után.

Forrás: Reddit, TikTok, X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu