Új Walking Dead játékot jelentettek be – hatalmasat csavar a sztorin! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Egy teljesen új, a The Walking Deadre épülő játékot jelentettek be, amely egy másik népszerű tévésorozatra emlékeztet…

 

 

A bejelentés meglepetésként érte a The Walking Dead rajongóit. A ma megjelent trailerrel a rajongók ismét elmerülhetnek a franchise szeretett történetében és fertőzött világában.

A The Walking Dead: Destinies című játékot először az IGN osztotta meg a YouTube-on, és a leírás szerint egy akció-kalandjáték lesz, amely választásvezérelt játékmenetével megváltoztathatja a The Walking Dead történetét.

A játék közvetlenül a rendkívül népszerű tévésorozat első négy évadára épül. Ám a játékosok döntései többféle kimenetelhez vezetnek, amelyek a sorozatban is láthatók, vagy nem. A játékosok újra átélhetik a tévésorozat legemlékezetesebb pillanatait. Eközben a játékon belüli döntéseik és játékbeli döntéseik alapján megváltoztathatják az események idővonalát. A trailer kiemeli az ismerős helyszíneket és karaktereket, mint például Rick Grimes és Daryl Dixon. Valamint bemutatja a játékmenetet, amely a zombihordák vagy „walkerek” elleni harcra összpontosít. Bár rövid, a trailer mégis bepillantást enged a sok lehetséges választáson alapuló pillanat egyikébe. A döntéshozatali elemet erősen hangsúlyozták, a bejelentő trailer a „a választás a tiéd” szlogennel zárul.

A drámasorozatban elmesélt történetre nagy hangsúlyt fektetve a rajongók meglepődhetnek, hogy képesek megváltoztatni a játék eseményeit. Egyesek a Marvel What If? című sorozatához hasonlították, amely szintén alternatív betekintést nyújt a nézőknek egy sorozaton belül több történetszálba. Azok, akik beleszerettek az AMC sorozatába, végre láthatják, hogy kedvenc karaktereik boldogabb véget kapnak, bár ez a játékon belüli döntéseiktől függ.

A játékot a Flux Games fejleszti a GameMill Entertainment kiadóval közösen, amely olyan játékok mögött álló stúdió, mint a Nickelodeon All-Star Brawl és a G.I. Joe: Operation Blackout.

A The Walking Dead: Destinies bár váratlan, de ígéretesnek ígérkezik. Ezzel együtt a választáson alapuló játékmenet máris összehasonlításokat vonz a Telltale Games-szel. Ők az a stúdió, amely ugyanezen franchise képregényei alapján készített hihetetlenül népszerű videójátékot. A Telltale The Walking Deadjét sokan minden idők egyik legjobb zombis játékaként, valamint a valaha készült egyik legjobb válaszd ki a saját magadat kalandjátékként dicsérték.

Ha a The Walking Dead: Destinies ugyanolyan sikereket akar elérni, mint képregényes elődje, akkor be kell váltania a változatos történetvezetésre és az intuitív játékmenetre tett ígéretét. Az, hogy a The Walking Dead: Destinies a képregények helyett a tévésorozat történetét követi, a maga nemében különlegessé teszi a The Walking Dead: Destinies-t.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu