Mindjárt itt lehet a GTA VI előzetes?! A Rockstar nagyon készülődik…

A Rockstar csendben bevezethetett néhány jelentős változást a GTA VI első trailerének várva várt megjelenése előtt…

 

 

A Rockstar Games honlapja figyelemre méltó átalakításon esett át. Ennek időzítése arra utal, hogy a lépés a közelgő Grand Theft Auto VI leleplezéséhez kapcsolódik. Nem ez az első alkalom, hogy a Rockstar weboldala GTA VI-pletykákat gerjeszt. Ám ezúttal úgy tűnik, hogy az efféle spekulációknak nagyobb valóságalapjuk lehet.

Ez elsősorban azért van így, mert a Rockstar nemrég megerősítette, hogy az első GTA VI trailer december elején érkezik – más szóval, a várva várt játék marketingkampánya heteken belül végre beindul.

A Rockstar Games weboldalainak ezt követő frissítését ezért széles körben úgy értelmezik, hogy az a vállalat felkészülésének része a játék leleplezésére. Az újratervezés, amelyet először a GTA kiszivárogtatója, Tez2 szúrt ki, többek között bevezeti a Rockstar Social Club integrációt. Valamint egy új állandó menüt a stúdió hivatalos weboldalán. A régi hamburger menü ikonját egy fekete-fehér Rockstar-logó váltotta fel. Ez továbbra is hasonló funkciót tölt be, mivel rákattintva egy legördülő lista indul el. Utóbbi lehetővé teszi a felhasználók számára a navigálást a kezdőlap, a Rockstar játékkatalógusa és a cég hírszolgáltatása között.

Az ikontól jobbra egy új, állandó menü található. Ez alternatív játék- és hírportál linkeket tartalmaz. Valamint azokat, amelyek a videók és a letöltések szekciókba irányítják a felhasználókat. Ha már a letöltéseknél tartunk, az újratervezés során a webhely minden oldalának jobb felső sarkában egy nagyméretű gombot helyeztek el. Utóbbi a Rockstar Games Launcher telepítésére szólítja fel a felhasználókat.

A Rockstar online áruházához és a támogatási oldalakhoz vezető linkek is hangsúlyosabban jelennek meg az oldalon, és a főmenüben a More legördülő lista alatt találhatók.

 

A GTA VI leleplező trailerét a GTA V-höz hasonlóan visszaszámlálás előzheti meg a Rockstar weboldalán?

 

A funkcionalitást tekintve a legnagyobb változás egy továbbfejlesztett keresési funkció formájában érkezett. Mindez lehetővé teszi a látogatók számára, hogy kategóriák szerint szűrjék le a kereséseiket. Beleértve a játékokat, bejegyzéseket, videókat és felhasználóneveket. A 2011-es GTA V leleplezését egy visszaszámlálás előzte meg a Rockstar weboldalán. Lehetséges, hogy a vállalat valami hasonlót tartogat a folytatás leleplezésére is. Elvégre a GTA VI trailerének előzetes bejelentése állítólag maximalizálná az első napi nézettséget.

Akárhogy is, valószínű, hogy a Rockstar úgy időzítette az újratervezést, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a weboldalának a közelgő trailer miatt várhatóan megnövekvő forgalmából.

Ezzel egyidejűleg a vállalat frissítette a Rockstar Social Club honlapját is. A felhasználók számát több mint 100 millióról „több mint 200 millióra” változtatta. Az új szám, amelyet a Tez2 is kiszúrt, csak az oldalról való kijelentkezéssel látható. Maga a szám nem meglepő módon közel áll a GTA V eladásainak mennyiségéhez. A Take-Two Interactive legutóbbi pénzügyi jelentése szerint a GTA V szeptember végére elérte a 190 milliós eladást.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu