Grand Theft Auto VI: nem akárki posztolt titokzatos üzenetet a játékról!

A Grand Theft Auto V Franklinjét alakító színész igencsak felpörgött a várva várt Grand Theft Auto VI közelgő bemutató trailere miatt…

 

 

Shawn Fonteno, a Grand Theft Auto V Franklin Clintonját alakító színész megosztotta velünk, hogy mennyire izgatott a Grand Theft Auto VI közelgő leleplező trailere miatt. A GTA V nemrég, szeptemberben ünnepelte tízéves évfordulóját. A GTA Online komponens a mai napig folyamatos sikernek örvend, erős, elkötelezett játékosbázissal.

Több mint egy évtized telt el a GTA V mesterműve óta, és a Rockstar nyílt világú bűnügyi franchise-ának rajongói már nagyon vártak minden konkrét hírt a Grand Theft Auto VI-tal kapcsolatban.

A Rockstar egykor makulátlan hírneve az elmúlt években mélyrepülésbe került. Leginkább a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition 2021-es zűrös megjelenése miatt. Illetve a Red Dead Redemption PS4-es és Switch portjainak megkérdőjelezhető árképzési döntéseivel. Legutóbb azonban a Rockstar társalapítója, Sam Houser hivatalosan is megerősítette, hogy december elején végre megérkezik a „következő Grand Theft Auto” leleplező trailere.

Alig több mint két hét van hátra december elejéig. A Grand Theft Auto V-ben szereplő Franklin Clinton színésze, Shawn Fonteno titokzatos megjegyzést tett közzé a játék kapcsán. Ezt aztán – hogy-hogy nem – nem sokkal később törölt is. A színész a Twitteren izgatottan, csupa nagybetűvel ezt írta: „Ha elmondanám nektek, bajba kerülnék”. Nem magyarázta meg, hogy pontosan mi okozta ezt az izgatottságot, de a játékban Michael-t alakító Ned Luke reakciója is gyanús.

Tekintve, hogy a játék már a küszöbön áll, nyilvánvalónak tűnik, hogy a Grand Theft Auto VI jövő hónapban megjelenő leleplező traileréről beszél – amit ő már esetleg láthatott is!

Az, hogy Fonteno ennyire fel van dobva a GTA VI trailere láttán, felveti a kérdést, hogy Frankin Clinton vajon szerepel-e majd a játékban valamilyen formában. A GTA-játékok jellemzően apró utalásokat tesznek a sorozat korábbi főszereplőire. Az, hogy Franklin központi szerepet kapjon, már egy teljesen más dolog lenne. Ha ez valóban így lesz, akkor azon is el kell gondolkodnunk, hogy a GTA V társfőszereplői, Trevor és Michael is feltűnnek-e majd.

Az azonban, hogy mindhárom GTA V főszereplő részt vegyen a GTA VI-ban, valószínűtlennek tűnik. A sorozat mindig is arról szólt, hogy új történeteket meséljen el teljesen új karakterekkel. Franklin valószínűleg nem lesz részese a játék jövő hónapban esedékes nagyszabású bemutatójának. Az is lehetséges, hogy Fontenónak egyáltalán semmi köze a Grand Theft Auto VI-hoz. Lehet, hogy a franchise öregdiákjaként és a GTA-család tagjaként mutatták meg neki a trailert.

Forrás: Dexerto

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu