Nehéznek érzed a Baldur’s Gate 3 harcait? Ettől a streamertől elleshetsz pár trükköt!

Egy rettenthetetlen Bladur’s Gate 3 streamer a játék legnehezebb kihívásait is képes legyőzni. Persze, ha megtudod, hogy ki az, akkor már érthető a dolog…

 

 

A Baldur’s Gate 3 által nyújtott határtalan kreativitás elképesztő dolgokat eredményez, különösen a harcok terén. Láttunk már játékosokat, akik hörcsöggel győzték le a nagyobb bossokat. Mások a kapitalizmust hívták segítségül a győzelemhez.

Úgy tűnhet, hogy ezek az eredmények sétagaloppá redukálják a játékot. Ám a Baldur’s Gate 3 ilyen módon történő manipulálásához egyértelműen kell némi ügyesség.

Ha ez még mindig kétséges, ez a legújabb bemutató a Twitch streamer luality-től származik, aki egyéb achievementek mellett egy első szintű karakterrel, egy táncpad segítségével verte meg a Dark Souls 3-at.

Nem elégedett meg ezzel a monumentális teljesítménnyel. Luality a Baldur’s Gate 3-at is bevette egy epikus boss run-ra. Legyőzte a legjobbakat, akiket a játék a játékosok elé tud dobni. Méghozzá egyetlen forduló alatt, szólóban, köszönhetően néhány őrült build craftingnak.

Egy olyan főnök, mint Raffaello az általa megidézett kis seregnyi csatlósnak köszönhetően igencsak megviselheti a játékosokat. Ám luality rövid idő alatt elintézi őt és a cimboráit. Néhány buffot és a sok célpont több nyílvesszőjét használva egy fordulóban nyolc ellenséget is elintéz.

Bár valószínűleg ez luality leglenyűgözőbb mutatványa a Baldur’s Gate 3-ban, néhány más csodát is véghez vitt. Ketheric Thorm és Myrkul apostolának egyetlen fordulóban történő elintézése az istentelen mennyiségű akciópontnak köszönhetően csak az egyik ilyen.

Elsődleges stratégiája a Luck of the Far Realms és a Executioner típusú buffok halmozása körül forog az extra crits érdekében.

Ráadásul valahogy sikerült optimalizálnia a felépítését, így fordulónként négy-öt akciót vesz igénybe, ami azt jelenti, hogy ezeket a találkozásokat társak nélkül csinálja végig.

Ez lehetővé teszi számára, hogy olyan dolgokat tegyen, mint például egyetlen kör alatt elpusztítsa Grymot azzal, hogy egy jól időzített sunyi támadás után négy túlerős nyilat pumpál belé. Tömege általában megköveteli a játékosoktól, hogy az Adamantium kovácsműhely kalapácsa alá csalogassák. Azonban lualitynek nincs ideje minderre…

Azok a játékosok, akik látták a krónikáját erről a bizonyos boss runról, padlót fogtak luality gyors tisztogatásától. Tényleg csak akkor lehetett volna még lenyűgözőbb, ha mindezt táncpadon csinálja. Igaz, a Baldur’s Gate 3 fordulóalapú harca miatt ebből lassúzás lett volna…

Forrás: Reddit, Twitch

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu