Kiszivároghatott egy EA-játék, amit a The Game Awards 2023-on akarnak bejelenteni?!

Egy megbízható forrás szerint kiszivárogtak információk az EA egyik készülő címéről, mielőtt a 2023-as Game Awards-on lelepleznek majd le.

 

 

A The Game Awards 2023-as kiadása előtt pár nappal kiszivárgott a közösségi médiában néhány információ az EA Originals új, Tales of Kenzara: ZAU című játékáról. A szivárgás azt állította, hogy az új címet a The Game Awards-on tervezik leleplezni. Valamint részletesen kitért arra, hogy a játékosok mikor számíthatnak erre a címre.

Minden kiszivárgást és pletykát érdemes fenntartásokkal kezelni. A kiszivárgás időzítése azonban szembeötlő a közösségi médiában.

Míg egyes felhasználók azt állították, hogy a Tales of Kenzara: ZAU körüli kiszivárgások aláássák a közelgő IP leleplezését, mások érdeklődésüket fejezték ki, hogy hogyan fog összehasonlulni az EA Originals zászlaja alatt futó más címekkel, mint például az Immortals of Aveum és az It Takes Two.

Nem minden EA Originals cím teljesített igazán jól. Ám a program lehetőséget adott a független stúdióknak, hogy játékukat reflektorfénybe helyezzék. Egy hiteles forrás a közösségi médiában azt állította, hogy hamarosan egy újabb IP csatlakozik az EA Originals kínálatához.

A kiszivárgott információk szerint a Tales of Kenzara: ZAU egy 2,5D-s akció-platformer, amelyet az angliai Surgent Studios fejleszt. Állítólag a Trine-sorozathoz hasonlóan horizontális játékmenetet kínál majd. A játékosok egy fiatal mágus köpenyét ölthetik majd magukra. Két különböző mágiatípus és játékstílus között válthatnak. Ezek kék és narancssárga színnel vannak kódolva. Bár a további részletek a kiszivárgott információkból nem derültek ki, a szivárgás azt állította, hogy a Tales of Kenzara: ZAU PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re jelenik meg 17,99 dolláros kezdőáron. Azt azonban a szivárgás nem tudta megerősíteni, hogy a Switch, a PS4 vagy az Xbox One támogatott lesz-e vagy sem.

A kiszivárgás továbbá azt is tartalmazta, hogy a Tales of Kenzara: ZAU potenciálisan 2024. április 23-án jelenik meg, az előrendelések pedig közvetlenül a játék hivatalos bejelentése után, 2023. december elején indulnak majd.

Elég, ha csak annyit mondunk, hogy a december eleji ablak valószínűleg azt jelentené, hogy a Surgent Studios új IP-je a december 7-i The Game Awards-on csatlakozik a potenciális PlayStation és Xbox újdonságok tömött sorához.

Néhány játékos vitatta a szóban forgó kiszivárogtatásokat a Tales of Kenzara: ZAU-val kapcsolatban. Ám csak az idő fogja megmutatni, hogy a Surgent Studio új IP-je megjelenik-e az adás során vagy sem. Az EA legújabb pletykája és az olyan stúdiók hírei, mint a Sega, megerősítik, hogy 2023 decemberének első teljes hete tele van jó hírekkel a játékosok számára.

Forrás: Dealabs

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu