Mobilra költözik a Grand Theft Auto: The Trilogy – sőt, egyesek ingyen játszhatnak vele?!

A Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition megjelenik iOS és Android készülékeken. A rajongók pedig abban reménykednek, hogy a legutóbbi kiadásnál sokkal zökkenőmentesebb lesz a megjelenés…

 

 

A Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition már játszható iOS és Android készülékeken a Netflix előfizetéssel rendelkezők számára. A gyűjtemény három klasszikus Grand Theft Auto játék felújított változatát tartalmazza. A játéktrió külön is megvásárolható a Netflix-előfizetéssel nem rendelkező mobilfelhasználók számára.

A Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition eredetileg 2021-ben jelent meg konzolokra és PC-re, és a Grand Theft Auto rajongók széles körben kritizálták a megjelenéskor alacsony minőségéért.

A játék rengeteg problémája – a bizarr vizuális hibáktól kezdve a játékmenetet megszakító technikai problémákig – oda vezetett, hogy a mobilos megjelenés 2023 decemberére tolódott. A rajongók ezúttal sokkal zökkenőmentesebb megjelenést remélnek a Rockstartól.

A Netflix előfizetői mostantól ingyenesen játszhatnak a GTA 3-mal, a GTA: Vice City-vel és a GTA: San Andreas-szal iOS vagy Android mobilkészülékükön. Ugyanis a Netflix Games az ingyenes kínálatához adta a GTA: The Trilogy-t! A játékok különböző fejlesztéseket tartalmaznak. Köztük egy új Classic Lighting módot, amely az eredeti játékok kinézetét idézi fel. A Netflix-előfizetéssel nem rendelkezők számára a három játék külön-külön is megvásárolható az App Store-ban vagy a Google Play-en. Egyenként 20 dollárért. Egy normál, reklám nélküli Netflix-előfizetés azonban havi 15,49 dollárba kerül az Egyesült Államokban. Így a 20 dolláros árcédula kissé borsosnak tűnik. Sőt, a Netflix Standard with Ads (6,99 dollár) előfizetői is játszhatnak az új Grand Theft Auto gyűjteményével…

Néhány rajongó, aki már kipróbálta a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition új mobilos változatát, arról számolt be, hogy a játék lényegesen jobban néz ki, mint az eredeti kiadás, főként az új világítási módnak köszönhetően.

Ez valószínűleg megkönnyebbülést jelent a GTA rajongóknak. Sokan remélték, hogy elkerülnek egy újabb katasztrofális helyzetet, mint a Grand Theft Auto gyűjtemény legutóbbi, hibákkal teli megjelenése.

A Rockstar anyavállalata, a Take-Two Interactive a vitatott megjelenés ellenére is elárulta, hogy a 2021-es kiadás meglehetősen sikeres volt. Több mint tízmillió példányban kelt el a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Ez rávilágít a GTA franchise lenyűgöző márkaerejére. Hiszen az ehhez hasonló rosszul sikerült kiadások maradandóan károsíthatták volna a kevésbé népszerű franchise-okat. Szinte biztos, hogy nem fogytak volna ilyen jól.

A GTA: The Trilogy – The Definitive Edition mobilverziójának sikeres megjelenése valószínűleg még inkább felpezsdíti a várva várt GTA VI iránti hype-ot. Bár egyelőre nem tudni, mikor jelenik meg egy újabb trailer a játékhoz, a GTA rajongók mindent megtettek azért, hogy megjósolják, mikor jön el ez a nap. A Grand Theft Auto VI csak 2025-ben jelenik meg, szóval van még idő bőven.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu