Ne hagyd ki: az Xbox stúdió sci-fi játéka ingyen az egyik webáruházban!

Az Epic Games Store karácsonyra meglepetéssel szolgál: egy sci-fi szerepjátékot kínál ingyen, amelyet az Xbox egyik stúdiója készített. A The Outer Worlds Spacer’s Choice Edition került az ajándékok közé, egy lenyűgöző kalanddal. Az Epic Games ezzel folytatja az ingyenes játékok sorát, köztük olyan címekkel, mint a Destiny 2 kiegészítői, a Fallout 3 és a GhostWire: Tokyo.

 

Az Epic Games Store karácsonyi ajándéka egy Xbox stúdiójától származó sci-fi szerepjáték. Idén az Epic Games nem spórolt az ingyenes téli játékokkal. Karácsony első napján, a Destiny 2 kiegészítők, a Fallout 3 és a GhostWire: Tokyo után, a The Outer Worlds Spacer’s Choice Edition különleges kiadását kínálták fel ajándékba.

A The Outer Worlds 2019-ben debütált, és leginkább egy kisebb méretű Bethesda-stílusú szerepjátékként írható le. Az Obsidian Entertainment, a Fallout: New Vegas fejlesztője, készítette a játékot, amely az első projektjük volt Xbox stúdióként (bár a Private Division adta ki). A Spacer’s Choice Edition tartalmazza az alapjátékhoz később hozzáadott minden tartalmat, beleértve a Peril on Gorgon és Murder on Eridanos kiegészítőket is.

A The Outer Worlds a Halcyon-rendszerben játszódik, amit az emberiség a 2200-as évek végén kolonizált. A játékos egy 2355-ben ébredő fagyasztott állapotból ébredő karaktert irányít, amikorra a kapzsi megavállalatok már tönkretették a Halcyon bolygóit. A feladatunk a világok megmentése, de a történet kimenetele rajtunk múlik. Az Obsidian más játékaihoz hasonlóan itt is széles körű döntési lehetőségeink vannak a küldetések során, és több opcionális társ is csatlakozhat hozzánk, mindegyikük egyedi képességekkel és személyes küldetésekkel.

Ezt a játékot 24 órán belül le kell tölteni az Epic Games Store-ról, holnap délután 5 órakor jön a következő ajándék.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu