Epic Games Store: kiderülhetett, milyen ingyenes játékokkal készül januárra a szolgáltatás!

Az Epic Games Store néhány extra Mystery Games-t ad ki a 2024-es évkezdésre, és a játékosok már előre tudhatják, hogy milyen felhozatalra számíthatnak…

 

 

Az Epic Games Store 2023-ban december 13-án kezdte meg az éves Mystery Games akcióját. Itt először a Destiny 2: Legacy Collectiont osztotta ki extra költség nélkül az Epic felhasználói táborának. Innen a következő játék a DNF Duel volt december 20-án. Ezzel elindította az igazi Mystery Games hagyományt, miszerint újévig minden egyes nap felajánlottak egy játékot.

Ezek az ingyenes játékok remek módja annak, hogy az Epic Games Store ünnepi hangulatba kerüljön, és ajándékként kínálja ezeket a címeket azoknak, akik évek óta támogatják az áruházat, vagy akár csak nemrég regisztráltak az ingyenes játékokért.

Azonban a korábbi Mystery Game akciók valamikor az újév kezdete után véget értek. Most úgy tűnik, hogy idén kicsit tovább tart a karácsony! Az EGS Mystery Games egészen január 11-ig kiszivárgott, meglehetősen sok hitellel a hátuk mögött. Míg egyes játékosok szeretnék meglepetésként megőrizni, hogy mit kínálnak a platformon, mások szívesen nézik a kiszivárgásokat és a pletykákat, hogy tudják, mi jön. Így felkészülhetnek a kívánt játékokra. Ha hinni lehet ennek a kiszivárgásnak, akkor úgy tűnik, hogy a Mystery Games promóció komoly durranással fog véget érni.

 

Az ingyenes Mystery Games, avagy az Epic Games Store első heti ingyenes játékai 2024 januárjában

 

A feltételezett utolsó „Mystery Games”-lista egy meglehetősen ismeretlen forrástól származik. Mégis az ismert, jó hírű kiszivárogtató, Billbill-kun azt nyilatkozta, hogy ez a lista „95%-os eséllyel” helytálló. A listán szereplő játékok közül kettő azonban már megjelent Mystery Games-ként, ami megerősíti a lista helyességét.

 

  • 20 Minutes Till Dawn (január 2-3.)
  • A Plague Tale: Innocence (január 3-4.)
  • Marvel’s Guardians of the Galaxy (január 4-11.)

 

Az EGS rejtélyes játék akciójának utolsó kiszivárgott játéka a Marvel’s Guardians of the Galaxy, amely egy meglehetősen érdekes 2021-es címmel zárja a napi ingyenes játékok sorozatát. A játék a mélyreható harci lehetőségeiről, kisebb felfedező szakaszairól, valamint a szereplőkkel való szocializálódási és kapcsolatteremtési lehetőségeiről ismert. Vegyes fogadtatásban részesülhetett, de egyesek számára sok szempontból megállja a helyét.

Bár a Marvel’s Guardians of the Galaxy-hoz hasonló játékkal ingyenesen játszani nagyszerű lehetőség, felvetődik a kérdés, hogy a GotG tekinthető-e az utolsó rejtélyes játéknak, vagy az első igazi heti Epic Games Store ingyenes játéknak 2024-ben.

Minden attól függ majd, hogy a játék hogyan kerül bemutatásra. Ám akárhogy is, a rajongóknak egy hetük lesz arra, hogy igényt tartsanak a Marvel videójátékra, amint az a mai napon élesedik. Ezt követően minden játék a szokásos módon egy hétig lesz elérhető, amint a játékosok a legújabb ingyenes játékokkal a tarsolyukban berendezkedtek az új évre.

Forrás: EGS, X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu